dagens tips: sunds trädgård.

I slutet av förra veckan var jag in till Sunds trädgård här i Jakobstad i samband med en inbetalning för julgåva till Novalies "förskoletanter". Eftersom det var ett par veckor sedan jag varit dit senast hade det ändrat en hel del på inredningssidan för nu hade allt julpynt och andra juldekorationer hittat till hyllorna. Och vet ni vad? Trägranarna som jag bloggade om i inlägget "jul inspo" fanns hos Sunds. Gissa min materiella lycka. ;) Köpte genast med mig ett par stycken hem, men tyckte det kändes lite tråkigt med bara de svarta, så idag blev det en till sväng dit och jag handlade hem ett par av de träfärgade också. Tur det, för fanns inte många kvar på hyllorna. Hoppas dock de har fler i lager, för kunde tänka mig ännu ett par. Sen får man vara nöjd! :) Och självklart har det massa annant fint än bara granarna också. Så har ni tid över tycker jag garanterat ni skall ta en sväng förbi Sunds just nu.

... när man inte finner julstämningen ute (var är snön?!) får man skapa den inomhus istället ...

  • shopping
  • 251 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Jag var dit här om dagen.. Dock fick granarna lämna i hyllan, men de var nog söta, men tänkt tapp nerven på då di int "satt ihop" 😃 Anton tyckt bara e va roligt att pussla med dem. De i plåt var jättefina!
xtinas
xtinas,
Men inte ska man ju plocka dem isär, de hålls ju jätebra när de står där dom är. 😉 (Men märkte vissa granar har lättare att fara isär i båda delarna än andra.) Milea har nog pusslat lite med dem också, men jag sa de går sönder - då lät hon dem vara sen.. 😊 och JA, de i plåt tyckte jag också var fina! men nån måtta var e va 😊
nouw.com/xtinas