Vart har jag varit?

Jag harit inte uppdaterat här så ofta, bara då och då. Men på den senaste tiden har jag helt glömt bort att jag har en blogg!

Hej finis<3

Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat... mitt senaste inlägg suger märker jag NU! Så det får absolut inte mig att må bättre eller få bättre samvete. Ingen kommenterade heller:/ Jag tror att jag är värsta kändisen och det är jag inte, det måste jag bara förstå och acceptera! Jag behöver inte vara kändis, jag bloggar för att jag tycker att det är kul (HELT ÄRLIGT!)

Jag har varit i Gröna Lund två gånger det här sommarlovet, jag har några bilder... men dem suger så vill helst inte visa dem, hihi:D

Jag har såklart gjort en massa den här sommaren, men har inte bilder på allt och om jag har bilder så kan jag inte enkelt hitta dem. Dessutom är de flesta bilderna usla!!!

På senaste tiden har jag börjat sälja en massa saker på Shpock som kameror, batterier (till kameror), mikrofoner, en massa annat som har med teknologi att göra och slime osv

Btw om ni vill köpa något från mig, så är det en väldigt bra idé (jag säljer billigt!) Sök på slime i appen, förmodligen hittar ni "SLIME" & "CLEAR SLIME" längst upp! Klicka på någon av annonserna och sedan på min profil. I min profil kan ni kolla allt jag säljer! Mitt konto heter förresten "Sarah Batool". Om ni inte vill köpa slime, så kan ni som sagt söka på slime... hitta min annons, gå in på min profil och sedan se allt annat jag säljer:)

Min systerdotter, tillsammans med hennes föräldrar har åkt till Pakistan. Vårt hemland:) Jag har jättemånga bilder, men jag vill helst inte visa bilderna och så tror jag inte jag får lägga ut bilderna på internet. Även om vissa av dem redan är det, men det får ni acceptera.

Detta blir ett långt inlägg, kanske ganska tråkigt också... men jag börjar komma till ett slut nu:D Tänkte bara skriva att jag har Instagram, ett privat konto:/ Men där uppdaterar jag för det mesta varje lördag, söndag & måndag! Så om ni följer mig får ni extra uppdatering, jag lägger bara ut bilderna som jag tycker är fina, tumblr och som passar mitt feed:) Mitt konto heter förresten "Sarah._.195". Länk: https://www.instagram.com/sarah._.195/

Längre ner kan ni se inläggen jag har lagt ut just nu!

That's it!

Puss o kram<3

Hejdå:*

#Instagram #Insta #Sommarlov #Pakistan #GrönaLund #Shpock #Uppdatering #DåligUppdatering

Gillar

Kommentarer