Personligt, Vardag, Tankar

Hej! De var längesedan nu.

Idag har varit en sådär dag för blev lite arg i skolan eftersom våra ansvarslärare aldrig informerar oss om vad som faktiskt ska hända så jag vägrade vara med på några saker som jag ändå inte hade varit med på. Jag tycker att dom inte ska skylla på oss för att dom inte ger oss rätt och bra info om saker. Efter skolan så skulle jag dra hem till en kompis men glömde att jag hade glömt busskortet men kom på det så istället så gick jag med en annan kompis hem som bor typ 5 min ifrån mig så behövde inte busskort men kanske ska vara med K imorn för ska inte glömma busskortet. Ikväll har jag inte gjort så mycket bara kollat något avsnitt av ex on the beach och typ halvsovit för är jätte trött. Ska försöka blogga mer nu på sommaren för har haft fullt upp i skolan dom sista veckorna och ska göra mer saker i sommar som jag kan skriva om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Personligt, Tankar

Hej, idag har jag haft NO nationellt prov som gick sådär. Är inte så bra på NO så vet faktiskt inte hur det gick men man kan ju hoppas på något högre än F. Både igår och i förrgår så var jag och min kompis nere vid vattnet och tränade och det gick jätte bra, har bara lite träningsvärk i benen.
Just nu sitter jag i vardagsrummet hemma hos mamma och kollar på serie och funderar över ifall jag ska göra en försenad läxa och sedan kanske duscha.

Likes

Comments

Personligt, Tankar

Hej. Idag har bara varit en dag jag varit hemma och har faktiskt städat lite. Vet knappt vad jag ska skriva eftersom har inget viktigt att skriva om för mitt liv är inget intressant och gör inte så mycket i min vardag. Men imorgon ska jag nog till Kista igen och sen på torsdag ska jag nog vara med någon kompis som kommer bli kul. Har bara så tråkigt på dagarna nu när jag har lov men det är ändå roligare än att vara i skolan, gillar bara vara där för att ha kul med vännerna.

Likes

Comments

Personligt, Tankar, Mode & skönhet

Idag har bara varit en chill dag, bara vatit hemma och chillat och inte orkat göra något. Skulle blogga igår men glömde helt enkelt bort men igår vaknade jag 9:00 och ungefär en timma efter så åkte jag med min pappa till Kista galleria och jag handlade en tröja, en kjol och en maskara. Men kommer nog lämna tillbaka kjolen och sedan om jag vill ha den senare så köper jag den då för är väldigt osäker vad jag tycker om den för älskar färgen och materialet men vet inte om jag gillar hur den sitter på. Efter Kista så åkte vi till barkarby handelsplats för pappa skulle handla lite och jag själv köpte lite godis. Efter det så gjorde jag inte så speciellt mycket. Idag har jag bara varit hemma och till centrum en snabbis men det har bara varit en seg och chill dag. Imorn ska jag försöka blogga men har inte så mycket intressant att skriva om men ska försöka hitta på något.

Likes

Comments

Personligt, Tankar

Kvällar som dessa gör mig extremt glad ävan fast jag egentligen inte är på topp. Att kunna få ha så bra vänner som ljusar upp ens dagar och nätter och finns där som ett ljus i mörkret. Denna kvällen har varit super för har skypat med några av det bästa (synd kunde inte alla vara med) och kände mig så glad att veta att folk inte bara vill prata med en i skolan och sedan dissa en efter. Ni ljusar upp min dag även fast det alltid finns mörker runt omkring och ni betyder så sjukt mycket för mig och fattar inte vad jag gjort för att ha några som ni i mitt liv. Plus blev lite extra glad när pappa bjuder på kladdkaka fasten man egentligen är mätt och inte är sugen för ibland kan man bara inte tacka nej hahaha. Men super bra kväll och vill ha fler av dessa. YES finally det är lov.

Likes

Comments

Detta med skolan är inget för mig längre, att ibland ha 7 läxor på en vecka och 4 prov är inte kul. Sen undrar folk varför man aldrig är med folk efter skolan eller på lov. Så sjukt skönt att snart ha påsklov det behövs just nu när man både har skolan och gymnasie val att tänka på + en massa annat också. Får sjuk stress av allt detta och jag mår inte speciellt bra av det. Men man får försöka klara sig för snart är det sommar och sen blir det gymnasiet för mig om jag ens kommer in på något. Men längtar väldigt mycket för sommaren, att bara ta det lungt och vara med alla dom bästa.

Likes

Comments

Detta med att börja blogga är svårt, man kan tro att det ska vara enkelt men när man väl ska börja så kommer man inte på något att skriva. Mitt namn är iallafall Jessica och jag är 15 år. Bor inom Stockholms län och som dom flesta brukar säga jag gillar vara med mina kompisar. Jag skulle säga att jag är en tjej med humor och bara är väldigt konstig av mig. Har några av dom bästa vännerna och dom förstår min humor. vet inte hur ofta det blir att jag skriver här på min blogg men ska försöka hålla den uppdaterad så ofta jag kan och kommer ihåg.

Likes

Comments