Just du förtjänar allt i hela denna jävla värld. Förlåt för att du är tvungen att leva i ett helvete. Du förtjänar inte de. Du förtjänar lycka, skratt, glädjetårar och att bli älskad. Precis du, jag vet inte ens vem du är men jag vet att du förtjänar det. Fyfan vad bra du är, fortsätt så. Låt ingen förstöra dig hur hårt dom än försöker. U go girl.


Xoxo, C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


- Friends
En komediserie som har 10 säsonger. Varje avsnitt är mellan 20-25 minuter långt. Handlar om 6 människor i sina unga år och framgångar och saker som går mindre bra i deras liv i allt från karriär till förhållanden. Kom ut 1994 och hade sitt sista avsnitt 2004. Fungerar för både vuxna och unga.

- Orphan black
En Netflix original serie så vet ej vart den finns mer. Serien har 4 säsonger. Den har genren drama/ science fiction. Den handlar om en kvinna i en dålig sits som ser en kvinna hoppa framför tåget och bestämmer sig sedan för att ta över hennes liv eftersom dom ser extremt lika ut.

- Orange is the new black
Är en komedi och drama serie som också har Netflix original. Det finns just nu 4 säsonger men säsong 5 släpps 9 juni. Det handlar om ett kvinnofängelse och huvudpersonen är från början Piper Chapman. Man följer henne genom alla säsonger men även andra fångar i fängelset och får veta hur dom hamnade där.

Xoxo, C

Likes

Comments

Jag har ett jättebra tips till er som känner mycket stress och helt enkelt mår dåligt. Jag är väldigt stressad bland annat pågrund av skola eftersom jag sätter sjukt mycket press på mig själv att det ska gå bra och det gör ju inte alltid det. Sen jag började må mer dåligt psykiskt så har jag också fått stress över att jag inte bryr mig om att bry mig om ni förstår. Jag bryr mig inte längre om skolan, vänner, familj osv och det gör mig också stressad. Iallafall, jag köpte en "målarbok för vuxna" med motiv som man ska fylla i med färgpennor. Fungerar skitbra för mig verkligen, att se det vita och svarta pappret fyllas med färg älskar jag. Vanlig målning fungerar också. Med penslar och färg på en duk liksom. Men en målarbok är nog smidigare för dom flesta, inte kladdigt heller. Här är lite bilder på min målarbok. Köpt väldigt billigt på tiger, endast 40kr men det finns även på olika bokhandlare tillexempel.

Ha det bra så ses vi igen snart
Xoxo, C

Likes

Comments

Klockan är kvart i elva en fredagskväll. Jag har varit ledig både onsdag och torsdag redan. Båda dagarna har jag haft fullt upp, umgåtts med kompisar och inte sovit hemma. Men ikväll e jag hemma. Jag ligger i min säng. Arg, kär, ledsen. Så jävla arg, så jävla kär och så jävla ledsen. Fan att de blir såhär. Fan att inte jag kan må bra nån jävla gång. Inte på riktigt. Det gör liksom ont i hela jävla mig och det ända jag vill är att gråta, att brista och gå sönder och sitta där och gråta ut allt som finns. Men jag kan inte, de är bara helt tomt. Inget gråt kommer, bara lite isåfall. Jag är lite rädd också. Varför är det jag som är rädd egentligen? Det borde inte vara jag och det vet jag om. Varför ligger jag och skriver detta en fredagskväll kvart i elva? För jag är så jävla färdig med detta nu. Helt färdig.

Xoxo, C

Likes

Comments

Helt tyst måste jag vara, låta mina åsikter och det jag tycker vara helt tyst och instängt. Jag vill bara skrika ut all min kunskap, lära dom andra och få dom att förstå. Men dom skulle inte förstå, inte alls. Jag skulle bli drabbad, fan att mina tjejkompisar inte värdesätter sig själva på samma sätt som killar. Dom bryr sig inte om alla dessa problem som finns.
" Sverige är det mest utvecklade landet inom jämställdhet"
Men fortfarande finns det så mycket kvar att kunna fixa. Jag är en tonårstjej, jag går i högstadiet på en kommunal skola. Aldrig i hela min skolgång har det någonsin uppmärksammats om feminism, kvinnors rättigheter både i Sverige och runt om i världen. Aldrig. Detta är okunskap, okunskapen som jag får leva med. Jag vet ju, jag har kunskap men en ensam tjej kan inte sprida kunskap till nationalistiska, rasistiska och nazistiska tonåringar. Det funkar bara inte, det gör mig så ledsen

Xoxo, C

Likes

Comments

Hej, detta är mitt allra första blogginlägg och mina känslor just nu är trött men taggad.
Jag är en västkust tjej i tonåren som e skrivsugen som bara den. Jag älskar att skriva och allt som har med det att göra så nu har jag äntligen skaffat mig en blogg här jag kan skriva av mig.
Om ni läst min presentation så vet ni även att denna bloggen är anonym, det är just för att jag är rädd. Rädd för vad folk ska tycka om dom skulle få veta att jag är någon slags skrivnörd, äcklig manshatar feminist, för det är det alla andra okunniga ungdomar tror. Jag är rädd att folk ska tro så om mig för att jag är en tonåring med kunskap. Som vet, jag är smart. Men resten av dom andra är inte som jag, dom vet inte. Så jag är tyst. Inte här , men för att få säga vad jag tycker så måste jag alltså vara anonym. För mitt eget bästa, hatar att det är så men är för feg för att kunna stå upp för mig själv så som jag skulle behöva om folk visste. Bättre att dom inte vet.
Ha det bra så länge

Xoxo, C

Likes

Comments