Knäpper första till maten. Sen blr det att dra iväg till Skara! :*

XOXO A.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

JA! Då har man gått ut 1an då ! Riktigt trevligt trevligt! 

Ja i alla fall så såg jag ut såhär när vi sjöng i kyrkan för alla som tog studenten och så vidare :)

Så nu är jag fri från skolan i ca 9 veckor :* Aja snart blir det att dra till Skara på fest med klassen :) 

Vad tycker ni om min tuppkam då? passar jag i de? XOXO A.

Likes

Comments

Haha jag är bra på att uppdatera i efterhand ;) men aja igår efter att jag hade gjort klart allt så blev det lite shopping :)

en klänning + bälte, bikini och örhängen.

XOXO A.

Likes

Comments

ja ungifär såhär såg det ut igår runt mig, när jag gjorde klart min slutproduktion. Den blev rätt bra men sen strulade det sig när jag la in det i min dator men de löste jag sen :) 


XOXO A.

Likes

Comments

så här såg vårat projekt ut i naturkunskapen föresten som vi gjorde klart i måndags :) vist va de fiiiint ? ;)
XOXO A.

Likes

Comments

Tjenna! 

Dags att färga utväxten kanske? Jo jag tänkte göra de nu, jag vet att det är inne med mycket utväxt men hur vårdat ser de ut som? Eller ja det ser ju inte ut som att man bryr sig om hur man ser ut i alla fall så jag är starkt emot de! Jag har i och för sig varit grymt kass på att underhåla mitt hår och inte brytt mig dom senaste två månaderna? Därför resulterar det i min grymt stora utväxt... Så nu ska jag ta och fixa till det, senare i vecka kanske det ven blir och göra en svart slinga men jag får se om jag tänker ut något bra sätt att fixa till de. Aja utväxt är INTE min smak! 

XOXO A.

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt seg dag men det var kul att få tävla igen. Nu har jag även fått massage för mina axlar som typ låste sig när jag simade och nu ska jag kolla på CSI och sen blir det natti natti så sov gott allihopa :*XOXO A.

Likes

Comments

Idag har jag varit igång hela dagen, har varit på simtävling i Mariestad hela dagen från 8 till kvart över 6. Sen när jag kom hem så skulle jag underhålla mina småsyskon genom att spela boll med dom så jag har träningsvärk. Ja imorn blir det en lika dan dag till för jag ska till samma simtävling imorgon klockan 8 igenoch kommer komma hem mycket senare dessutom. För det är lagkap på kvällen o.O ja jag får ju se hur det går med de... Men det känns bra att komma igång och göra något ändå ^^

Sen skulle det ju såklart åska och grejer också och det är en av mina fobier så blev skiträdd och sen simma i en utebassäng när de blixtrar och håller på käns lagom kul men det gick över efter ett tag och vet var ju tur de! :)

Lagom trött cjey utan smink och hyfsat nyvaken...XOXO A.

Likes

Comments