Längesen jag skrev här nu. Har haft fullt upp i december så att skriva av mig har blivit bort prioriterat.

Har haft en underbar jul med massa god mat, familjen och lite paket. Men såklart träning också ;)
Lite bilder från jul, på julafton körde jag bänk o det blev pb, 60kg är ja uppe i nu. O igår blev det knäböj på gymmet o även där persade jag på 80 kg 👏🏻💪🏻✌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Glad lucia på er!
har haft en super mysig dag som började med frukostmys framför lucia på tvn, samtidigt som vi laddade inför santa run hela familjen. ett lopp där man är utklädd till tomte, där alla intäkter går till cancerfonden. bra initiativ av Vimmerby.

Efter loppet där jag o min sambo kom två båda två. gick vi hem för att värma oss och lunch. o efter det kom vi till det som jag tycker är det mysigaste med julen, ta in julgranen och klä den. det är julstämning för mig.

och dagen avslutades med ett träningspass på gymmet. en söndag helt i min smak, fullt ös men även lite lugnare stunder.

i lördags fotade jag vår finaste sixten o han kunde inte välja vad han ville vara så jag fixade en bild där han kunde vara alla på samma gång.

nä nu måste jag gå o lägga mig. god natt på er och hoppas ni har haft en mysig luciadag.

Likes

Comments

Torsdag idag hörrni 🙃 #tbt det är viktigt att påminna sig om vilka framsteg man gör i livet. Att kunna ge sig själv en klapp på axeln o känna att man duger o våga tro på sig själv. Att vara tacksam liksom 💪✌️😎😅❤

Likes

Comments

Sista kursen för terminen är anatomi, så Benjamin är min kompis veckorna framöver.
Anatomi är sjukt intressant hur allt sitter ihop liksom.

Likes

Comments

På fitnessfestivalen körde min favorit pod live, tyngre radio med gäst Linus Carlén. Kan inte bli så mycket bättre.

Likes

Comments

I lördags blev det en impulsiv tripp till fitnessfestivalen i Göteborg. Jag vann nämligen biljetter av Linus Carlén så jag fick den äran o åka dit. Så kul med grymt mycket inspo o träffa go människor. Bästa va såklart o träffa Linus 👌🙊

Likes

Comments

God morgon eller godförmiddag kanske är bättre.

jag har haft en morgon i ett lugnt o skönt tempo, julpyntat lite kollat tv druckit kaffe, o ätit en god frukost med gröt o massa kanel, kanel är jul för mig och ju mer desto bättre.

lite senare ska vi ner på stan för o strosa o kolla lite julklappar och bara mysa.

julen för mig kan betyda stress​, men det vill jag inte att det ska göra. så när jag brukar känna mig stressad över det brukar jag försöka tänka på att det är inte det julen handlar om. Julen handlar om att ha det mysigt, va med nära och kära, äta god mat. det handlar om allt annat än stress men jag tror att för många är julen stress så alla ni som stressar, tagga ner och njut istället!


Likes

Comments

Onsdag idag, lillördag och en planerad vilodag. Det jag är sämst på av allt. Vila. Det kryper i kroppen på mig. Är det fler som är som ja?

Jag blir pigg av att få träna, mitt huvud mår bra av att träna. Bara köra utan o tänka på nått annat än träning för nån timme. Det är den bästa känslan och bästa återhämtningen för mig.


Men jag är medveten om att vilodagar behövs men fan så tråkigt det är. Dock vilar jag aldrig helt på mina vilodagar. Promenad blir det iaf.

Och det här är inget jag gör för att det finns "krav" eller en norm om att man ska träna varje dag. Utan jag gör det för det är genom träning jag får mitt välbefinnande och lyckorus.

Träning måste vara kul annars kan man lika gärna ligga på soffan. Man måste hitta en träningsform som passar en själv. Träning får inte vara ett krav enligt mig inget måste. Då blir det inget bra av det.

Likes

Comments

Dagens lunch: bulgur och köttfärssås och lite broccoli till det. Nomnom!

Likes

Comments

​Att sitta o kolla på pinterest gör verkligen att jag får inspiration. Just idag har jag suttit o kollat julinspo kolla på allt detta så oerhört fint och mysigt!

Likes

Comments