Postad i: Natalie

Pedantisk är jag kanske inte, där emot hatar jag mest av allt att ha stökigt runt mig och vistas i stökiga miljöer. När jag var yngre brydde jag mig inte alls egentligen, när jag blev 18 brydde jag mig lite mer. Sen kom jag in i en extremt konstig livsstil som gjorde att jag inte brydde mig ett skvatt.

När jag bodde ensam brydde jag mig.
När jag bodde med vänner levde vi/jag på ett konstigt sätt.
När jag flytta ihop med min fästman brydde jag mig men vart lat och envis om att inte göra allt själv.
När vi tillsammans flytta till Uddevalla brydde jag mig till en början, onödigt mycket kanske, sen blev jag deprimerad och orka inte lyfta ett finger, sen gravid då brydde jag mig betydligt mer och har väl egentligen mått dåligt över att jag inte mäktat med ett super rent hem. Jag kan inte ha det rörigt runt mig för länge, då blir jag både trött, ledsen och oerhört känslig. Jag älskar att ha det rent men märker att det inte är så enkelt att jobba, rodda barn och hund och städa samtidigt alla gånger. När jag är ledig orkar jag knappt städa ibland, för då vill jag liksom hinna umgås med Familjen. Jag tror att det har mycket med att jag jobbar oregelbundet och att min kropp inte är lagd att jobba dag,kväll,dag på ett dåligt sett. Vilket jag gjort i över ett år med barn. När man inte hade barn fungerade allt annorlunda, man hade liksom bara sig själv och tänka på. (hunden också, men inte lika krävande som barn är). Sen ska jag inte sticka under stolen med att min älskade fästman inte är världens städprisse, onej. Han kan gå i lite stök hur länge som helst, dessutom ser han inte vad som bör eller ska göras som jag ser. Han ser heller inte när dammsugaren borde ta entré eller för den delen moppen. Vilket gör mitt problem till en liten del värre. Jag är den som städar, jobbar, roddar barn och hund medans han inte roddar allt som jag, alltså ber jag honom göra olika saker gör han det, men han går inte och tänker på ordning och reda som jag, vilket ibland kan bli frustrerande. Många gånger blir jag inte arg på honom i den bemärkelsen, utan jag blir så arg på mig själv, att jag inte hann med eller orkar ta tag i allt jag borde, måste eller för den delen vill. Prestationsångest tror jag att det också kan heta många gånger.

Min fästman är raka motsatsen till mig i det här med ordning och reda, vilket jag absolut kan vara avundsjuk på. Varför är prestationen så kraftig till just ordning och reda? är det för alla Instagram bilder på vackra hem och hus? eller är det min hjärnas fantasi om ett sterilt hem med vita väggar och grått golv?

##prestationsångest  

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej.
Det blir liksom helt tomt här när jag känner att det blir bloggtorka. Dels har jag haft en sån stressad tillvaro det senaste att jag inte ens har tänkt på bloggen. Även fast jag tycker det är så himla kul att skriva och amatörfota så har jag haft mina tankar på annat. Kanske blir det så när man inte har ett måste till bloggen, hade det varit ett mer utförligt jobb för inkomsten hade jag såklart varit mer aktiv. Men nu är jag något på banan igen och jag kommer ha massa att bjuda på framöver 😙

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej på er!

Jag ska byta jobb 😨

Jag jobbar idag oregelbundet och helg. Jobbar också en bit hemifrån. Jag ska förtrolla min värld nu. Jag våga hoppa ut, jag vågade tro på mig själv. 😳

Jag ska börja jobba måndag till fredag och utan helger. Jag ska lämna mitt jobb och komma in i något nytt, det gör mig lite nervös. Kommer ju säga upp mig ifrån mitt nuvarande jobb eftersom jag tror väldigt lite på att jag kommer få tjänsteledigt. Men jag våga hoppa ut, vilket kommer få mitt liv att bli så annorlunda och framförallt kommer jag börja må bättre än nu. ( Kaosartat jobb nu)

Att våga förändra det man inte trivs med är nog det bästa valet jah någonsin gjort. 😀

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments

Nu har vi köp ny bil, och vi köpte en bil med 7 säten😳, ja självklart beror det mest på att vi behöver utrymmet för våran hundbur. Men erkänner att det är rätt skönt med lite större bil och är ju ett stort plus med extra säten ibland.

Jag är exalterad över när vi får hem den nästa vecka 😍

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments

Postad i: Höst och Vinter, Inredning

Har ni som jag, favorit platser som ni är sådär extra nöjda med hemma hos er?

Just nu känner jag mig nöjd med en del av Frejas rum och två delar i hallen.

Jag är tema freak. Lila går Frejas rum i, med natur färg och granit grått och hallen är svart och vit, vardagsrummet är svart, vitt, och silver, köket svart, vitt, krom. Vårt sovrum är nog det största oklara kortet tillsammans med vardagsrummet. Har tänkt att ta tag i dessa två rum lite mer nu till hösten vintern. Även få klart vår hall vid yttedörren som bara känns full av skor och jackor. Ni får följa mina projekt, Instagram är ett ställe som foton flödar också.

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments

Postad i: Nyttigt godis

Recept på vårt nyttiga Lördagsgodis.

FALSKA BOUNTY
kokos ca 3 dl
ägg 3-4st beroende på hur mycket du gör.
ströbröd utan socker 3 matskedar.
mörk choklad från 70% och upp.
Agavisirap 3 matskedar.

Gör såhär;
Blanda kokos, ägg, ströbröd till en fast smet.
smält chokladen i vattenbad med agavisirapen.

Jag föredrar att platta ut kokos smeten i en form och häll över den smälta chokladen, men man kan göra bollar också.

Dekorera för mer smak med bär/frukt eller nötter.

Ställ in i kylen i minst 30 min.

Chokladdroppar
Smält choklad med agavisirap.
placera ut nötter eller bär på bakplåtspapper eller folie. häll över chokladen eller gör choklad klickar och placera bären eller nötterna på chokladen.

Ställ in i kylen minst 30 miniter

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Barnmode

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu har jag fått ny kraft i att börja blogga på riktigt.

Någonting säger mig att denna gången kommer jag försöka satsa stenhårt, ja på att faktiskt påminna mig själv om att jag skulle behöva uppdatera och inte alltid att det behöver vara super inlägg, jag kommer lägga nivån lägre en tidigare, jag ska försöka göra ett inlägg varje dag, minst ett inlägg, resten blir bara bonus material känner jag.

Här kommer jag dela med mig om mitt familjeliv, mitt liv överlag, foton, inredning, barn och vuxenmode, matlagning/recept och tankar och åsikter om allt som känns aktuellt. Jag hoppas att du kommer vilja kika in här när du kanske dricker morgon kaffet eller kvälls kaffet, men jag hoppas också att du kommer kunna hitta inspiration och tips till allt möjligt här.

Ta hand om dig tills nästa gång du kikar in här!

Med varma kramar
Natalie

Likes

Comments