Jeg har valgt at lave den her månedentlige ting, som så bliver mine musikfavoritter fra hver måned af, da jeg er startet op igen, er jeg så nødt til at starte her i Juni. Det ville være forskelligt fra måned til måned, hvor mange sange jeg har valgt. Jeg har en meget blandet musiksmag, den ene dag kan jeg sidde og høre noget hip/hop, den anden kan det være noget chill indie musik, så det ville blive rimelig blandet.

1. Signs - Drake. En god sang med et ret godt beat, den er meget god at danse til!

2. Wonderful - Travis scott. Jeg har en stor kærlighed til Travis, så den kan ikke beskrives!! Han laver noget af det bedste musik, og hans stemme, mmm.

3. Perfect - Ed sheeran. Denne her sang er min go to " jeg elsker dig " sang, den er simpelthen så sød!

4. Burn break crash - Anaysa. En super god kærlighedsang også!

5. Now or never - Halsey. En af mine yndlingssange, fordi hun har sådan en vidunderlig stemme!

6. Madiba Riddim - Drake. En af min kærestes og jegs yndlingssange, fordi den bare er skøn og det er Drake også!

7. Unforgettable - French Montana. Super fed sang med en skøøøønt vibe!

Likes

Comments

Nu er jeg endelig blevet færdig med mine 10 års skolegang, de har været fyldt med både op og nedture, med både skolerelateret og det sociale. Jeg havde det meget svært de sidste måneder op til eksamenerne, fordi at der har været et meget stort pres på os, selvom de jo egentlig ikke betyder så meget, for de fleste af os er jo kommet ind på vores fremtidige skoler.

I min klasse 9.V havde vi trukket ét skriftligt og 1 mundtligt fag, det var fysik/kemi multiple choice og kristendom, vi startede så ud med at skulle op i Dansk næsten lige efter vores sidste skoledag, hvilket var sådan lidt pressende for dem der skulle på Jelling. Jeg havde trukket folkeviser, og endte ud med et 10-tal som jeg er super glad for. Et godt råd, ville være at have læst op på sine ting, og ikke gøre den fejl som mange laver at først begynde på det hele, dagen inden man skal op.

Derefter stod den på naturfag, og det skal lige siges at man SKAL op i naturfag efter den nye reform, og naturfag er nok det jeg er værst til. Jeg var super nervøs hele vejen op til prøven og inde til prøven, at jeg faktisk besvimede inde til selve prøven, og endte ud med et 02. Jeg var knust. Men jeg kom ovenpå da jeg en uge senere skulle op i engelsk, og endte ud med et stort 7-tal som jeg var meget stolt af.

Sidste eksamnen her d. 20 Juni, den var jeg egentlig ikke specielt nervøs for, fordi at det var filosofi vi skulle op i, og det er et emne jeg har sat mig ind i, under undervisningen. Vi endte så ud med en 10'er begge to, og jeg var så stolt af mig selv. Et godt råd til dem der skal til at i 9 klasse, husk nu at følge med i undervisningen, for man kan virkelig være på røven, hvis man er bagud med læsningen, eller man har været syg!

Love.

Likes

Comments

Så bloggen, jeg er tilbage efter en " lille " pause.

Jeg valgte at lukke min blog ned, fordi at det blev alt for presset, når der var eksamner rundt om hjørnet og nu tænker i sikkert, " hmm, men hvorfor så slette hele bloggen? " Ja, det var et valg jeg tog for at jeg kunne starte forfra her på og prøve at få mere tid til det, end jeg havde før hen.

Jeg har været meget skeptisk med at skulle starte den op igen, men blev dog enig med mig selv om, at jeg faktisk nød at fortælle ting og dele min viden om alt muligt, med omverdenen. Men jeg har jo været oppe til mine eksamner nu, overlevede min translokation og er godt tilfreds med mit slutresultat. Nu står den på arbejde og 10. Klasse, efter ferien.

Jeg er rigtig spændt på at skulle starte op igen, jeg håber virkelig at jeg ville blive taget godt imod, som sidst.


Love, X.

Likes

Comments