Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sofia

Tju.

Jag har typ mycket tid över...??!! Hur hände det?? Ingen vet! Fast... har massa framtida borden egentligen :///. Typ skriva nån engelska essay med en massa ord, komma ikapp i fysiken, börja med gymnasiearbetet... MEN deadlinen på allt det är relativt långt borta-> det känns som att jag kan fortsätta skjuta plugget- något jag lär ångra bittert. Vet liksom inte hur jag ska lägga upp vardagen nu. Ska jag carpa loss och chilla gal1 eller tänka strategiskt och tvinga mig själv att typ använda hjärnan ändå?? Känns som att jag måste VÄLJA. Annars kommer det bara bli ett mellanting där jag chillar lozz men har en liten ständig inneboende stress om att jag borde göra saker. Så är det typ nu. Som i söndags så jag hade skrivit en fett uppfordrande anteckning till mig själv "JOBBA PÅ ENGELSKA ESSAYN" på min mobil, men allt jag gjorde var typ att sova, promenera, prata med Ida, bada och göra en mattuppgift. Efter den uppgiften kände jag mig nojadri överväldigad av plugg och bestämde mig för att göra de resterande två på morgonen idag. Därför släpade jag mig upp strax innan 11 idag och gjorde 1,5 mattetal innan skolan började = wow gr8 job.

Weeeell well, efter skolan tränade jag på ett satsställe jag aldrig varit på förut! Det var ett najs ställe! Jag gick på ett pass och ledaren körde inget bs snack om "nu efter alla julbord är det sååå skönt och välbehövt *söker medstämmande blickar* att komma igång med träningen" + klapp åttapacket. Det kändes tvärtom som att de flesta därs inställning var att målet med träning är att må bra. Det var heller inga hysteriska "LOOSE WEIGHT BOOTCAMP (från 9000kr) "-skyltar upphängda i receptionen eller på "tjejernas" omklädningsrum. Såg faktiskt heller inga vågar i omklädningsrummet nu när jag tänker på det. Sånt uppskattar jag.

Vi får väl se om vi hörs snart! PoK

pallaHHHHHHHhhh

Likes

Comments

Sofia, Vardag

Halloj!

Min dag har varit mkt najs, var på Gröna Lund från 12-14.30 med skolan! Alla naturklasser från vår skola + massa andra gymnasieskolor åkte dit för att göra fysikuppgifter;-).

Åkte bla fritt fall med ett vattenglas i handen, men såg tyvärr inte hur vattnet åkte ut ur glaset och blev som en kropp i själva fallet pga blundade meheh #regrets. Sarah sa att det såg ascoolt ut!!
Vi hade också räknat ut att när vi satt där uppe på toppen (80 meter över havet) så borde horisonten vara typ 3+ mil bort vilket jag spontant tycker känns som orimligt långt- men men. De landmärkena vi kunde identifiera som var längst bort var inom en typ 5 km radie hehe...

På grönan sprang jag även runt och värvade så många deltagare som möjligt till mitt gymnasiearbete. Skulle undersöka hur pass åksjuka de kände sig efter att ha åkt Bläckfiken. Originalidén var att deras åksjuketendenser skulle prövas efter att de åkt Pop Expressen men den var till min stora förfäran STÄNGD. Trots(!!!) att jag RINGDE Gröna Lund för typ 2 veckor sen och frågade om den skulle vara öppen och de sa ja. Bläckfisken är ju dock också en snurrig attraktion så den funkade ju också + det var länge sen jag åkte den så blev förvånad över att den ändå är så pass rolig!

Hursomhelst så har jag själv alltid varit en väldigt åksjuk person så mitt gymnasiearbetesämne ligger mig varmt om hjärtat <3. För alla er åksjuka själar därute måste jag på tal om det rekommendera Calma!! Det är ett medicinskt tuggummi mot åksjuka och finns receptfritt på apotek. Jag har testat allt från klassiska åksjukepiller till "akupunkturarmband" som ska trycka på en punkt på handleden och genom det på något sätt motverka illamående och summan av kardemumman är att ~Calma~ verkligen är det enda som fungerar. Stoooort tips!

Efter Grönan gick jag till skolan och mötte Nea. Vi begav oss tillsammans in mot city och köpte presenter till en vän och sen kom mamma och vi alla shoppade tillsammans. Vi hade det ytterst trevligt!

PoK

Fikade med Nea på snickarbacken<3

Likes

Comments

Linnea, Vardag

Vi hade håltimme på svenskan, eller vissa i klassen höll tal och andra har nästa vecka - därmed "håltimme". Vi spenderade tiden på Café Jarla och pluggade filosofi med en kopp svart kaffe... vi är numera svarta och svåra... Det blev såklart en del käbbel också ;) Här är lite bilder!

Likes

Comments

Linnea, Vardag

Hej vänner! Min helg har inte varit lika händelserik som Fias, då jag var sjuk i fredags och har tagit det lugnt hela helgen. Dessutom är det helgen innan löning... så hade med andra ord inte ens haft möjlighet att gå ut och ravea ;) I Lördags jobbade jag i och för siiig, på det tråååkigaste projektet. Tiden kröp fram... Lyckades larma utan att larmet gick igång iaf!! Success!! Efter jobbet dödade jag och Oliven lite tid med att shoppa, jag köpte ringar... minns inte vad Oliven köpte... hehe sry </3. Jag träffade sedan upp Lucia och Ada på söder, där vi fikade på il caffè, efter ett tag kom även Ida! Oj så trevligt det var! Härliga cheyer <3. När jag kom hem, vilket ändå va rätt sent, käkade jag middag och tittade på that 70's show med mamma. Vi låg och slökollade tills båda somna.


I Söndags hände absolut ingenting, därmed ointressant att skriva om. Imorse jobbade jag och Oliven innan skolan. Som tidigare nämnt sitter vi på ett riktigt ruttet projekt och behövde gå till Arbetsförmedlingen, vilken är kunden, och rekrytera på plats. Bland annat skrek en galen man till Olivia att dra åt helvette... :( Vi gick därifrån alldeles skakade. Jag bestämde mig för att aldrig ska fastna på Arbetsförmedlingen... Efter denna traumatiska upplevelse hade vi svenskaprov i skolan. Det kändes helt ok när jag gick ut ur klassrummet, talanalys är kanske inte det roligaste jag skrivit.

Jag, Oliven och Asta hade ett mycket viktigt konferenssamtal efter skolan där vi gick igenom höstens schema, planer och budget. Detta pågick i en dryg timme, men mycket är fortfarande osagt... ;)

Likes

Comments

Sofia, Vardag

Måndag!!! Wiho, Min vecka inleddes med ett besök hos min psykolog-ish aka min veckliga fidget-spinnersesh. Sen begav jag mig till skolan för att ha matte och svenska. På svenskan har jag börjat knåpa på ett tal som hyllar systerskapet <3.

Igår, söndags, mådde jag väldigt oklart. För att ni ska få en fullständig bild av det hela så ska ni få lite bakgrundsinfo. I slutet av förra veckan jobbade jag rätt mycket. I onsdags var jag med på Gateaus storstädning och spenderade min kväll mestadels inuti mejeri- respektive köttkylen, frenetiskt skrubbande i alla hörn och kanter. Lyckades även med hjälp av kokhett vatten eliminera en gigant till isklump inuti mejerikylen samt upprepade gånger kväva småskrik orsakade av min bristfälliga precision att styra vattenstrålen. På torsdagen jobbade jag på friends of Adam och packade oändliga mängder pepparkakor. I fredags gjorde jag + kompz hemmagjord pizza och myzte.

På lördagen gick jag upp innan 6, pga hade öppningspass på Gateau och jobbade 6-15. På kvällen var jag på en fest med drömtema. Det var en bra fest, jag hade kul. I slutet av kvällen nådde jag dock en punkt där min övertrötthet gick från att vara en källa till en sprall/flamz/kuligheter till att göra mig ganska ledsen, nere och typ paranoid? När jag kom hem somnade jag som en stock och sov nästan till 12 på söndagen- något jag nästan aldrig lyckas med efter en fest- och kände mig förvånansvärt pigg! Jag sprang, åt, köpte frallor och när jag väl hade satt mig för att plugga blev jag panikillamående typ 3 min in i en mattevideo och var tvungen att lägga ifrån mig datorn för att bara andas och kura ihop mig i fosterställning. Det hela eskalerade och ledde till att jag spydde i en ishink, vilken mamma lyckades få fram precis i rättan tid. Mådde pyton i några timmar framåt, men som tur var gick det successivt över! Tror att källan till episoden var några sånna där "färdigsköljda", "fräscha” och “redo-att-äta” spenatblad från en salladsmix som var en del av min lunch. Mamma åt de nämligen också och kände sig också lite dålig + hon har erfarenhet av att bli matförgivtad av liknande färdigblandade salladspåsar. STAY AWAY KIDS!!! Summan av kardemumman: anledningen till att jag definierar mitt söndagsmående som oklart var att jag gick från att må överraskande bra till fett dåligt pga. den plötsliga matförgiftningen och i det hela spelade möjligtvis övertrötthet/ansträngning in.

Well well, nu tänkte jag läsa ut Ett litet liv, något jag varit i desperat behov av att göra sen igår då jag hindrades pga matförgiftningen (host Ida).

DrömHanna<3

På väg till Gateau i lördags. Det var typ nattmörkt?

PoK

Likes

Comments

Sofia

I söndags när kom mamma hem från en jobbresa hade hon med sig, inte bara sig själv, utan även dessa tofflor. De är, utan att överdriva, de skönaste skor mina fötter någonsin slunkit ned i!!! Azzå wow. Typ Ej okEj.

Ps. De är inte mina men är ändå den som lyckats ha på mig de mest tack vare baxningsskills ;-) Ds.

Likes

Comments

Likes

Comments

Finea

Jag och Linnea är tvillingar. Vi är ett par som består av Två individer. Två fristående, unika och självständiga individer. Det finns ju dock såklart en del likheter mellan oss. Genom att kolla tillbaka på gamla bilder kan en som ett exempel förundras över hur vi två har haft en så oerhört samspelt klädsmak- genom hela vår uppväxt. Ganska otroligt faktiskt. Jag antar att det sitter i generna!

(Till och med ang. badmode!!)

(Väskorna)

OBS alla bilder från samma sommarsemester.

Likes

Comments