shit va längesen de var jag bloggade nu, det är helt sjukt..

Aja, jag och min kille har flyttat hemifrån, ut i skogen faktiskt!

Så sjukt underbart att slippe höra tågen o allt oväsen från motorvägen.

Det känns så sjukt bra att jag och min älskade har flyttat ihop!

Vi har även en inneboende som bor här xd världens efterblivnaste och bästa Louise! :D

Vad har hänt sen sist? Ja inte speciellt mycket faktiskt, som sagt så har vi flyttat, vi har varit på krogen, Louise har skaffat kille ;) vi har haft fest i vårat nya hus.

Idag har mamma, pappa och barnen varit på besök. Vi bjöd dem på middag så de blev fläskytterfilé, potatisgratäng o massa annat gott! :D

Nu är de chill kväll :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Har ni läst om upproret som pågår i Södertälje, för att kommunen vill starta upp ett LSS boende i ett villa område? Om inte så kolla på Aftonbladet!

Först vill jag bara berätta vad ett LSS boende är för något. Ett LSS boende är ett boende där personer med funktionsnedsättningar kan få känna på att bo ensamma utan föräldrar osv. Men dem får ändå hjälp av väl utbildad personal som alltid är i närheten. Dessa personer med funktionsnedsättningar får känna mer självständighet. Personalen gör så gott de kan för att hjälpa dessa personer och stötta både dessa personer och deras föräldrar i deras vardag.

Nu till det idiotiska. I Södertälje så finns det en ort där kommunen har tänkt att starta ett LSS boende, men det kommer att ta tid då kommunen har fått in flera protester från personerna i villaområdet. Som tex:

"Vi kommer inte våga att släppa ut våra barn då de kan hända en massa hemska grejer. Tänk om dessa personer med funktionsnedsättningar tappar kontrollen eller inte har tagit sin medicin, då kan ju vad som helst hända."

Detta är de dummaste jag har hört! Det ni borde tänka på när de gäller era barn är att dem ska växa upp och veta att det finns olika människor. Att alla inte är likadana. Att det finns människor som har en hel del svårigheter! Dem ska veta att de egentligen inte är något fel på dessa människor. Dem ska också veta att dessa människor är lika mycket värda som oss andra.

Vi i Sverige kämpar så mycket för att det inte ska finnas någon rasism, varför kan vi inte då kämpa för att det inte ska finnas idioter som trycker ner personer med särskilda behov?

Har ni i Södertälje någon gång tänkt på att ni, ert barn eller kanske din man/fru, ditt barnbarn eller någon annan i din närhet kanske har någon form av funktionsnedsättning? Kanske har ni det men det verkar inte som det, jag tror att det är så att ni inte vågar inse hur verkligheten faktiskt är.

Och ni jämför dessa personer med funktionsnedsättningar med kallblodiga mördare osv? Jag förstår inte ens hur ni vågar? Hur kan nu med det här?

Varför inte hjälpa dessa personer istället för att klanka ner på dem? Jag säger som jag alltid har sagt:

" personer med funktionsnedsättningar är oftast dem som ser när du inte mår bra även fast du har ditt leende på läpparna. Personer med funktionsnedsättningar är dem som har det finaste hjärta."

Dem trycker inte ner er så varför ska ni trycka ner dem?

Och att ni i villaområdet vill veta vad dessa personerna har för diagnoser? Det har inte ni med att göra! Det är deras ensak! Det kommer dem att berätta för er när dom känner att dom kan de. Snälla ge dem en chans att utvecklas.

Stötta dem istället,
Det kommer jag alltid att göra.
Likes

Comments

Just nu sitter jag i stugan och kollar på allsång med allt folk! :)
Vet inte vad killen har planerat ikväll faktiskt, först säger han att vi bara ska t stugan en stund, sen säger han att vi ska stanna tills i morgon och nu säger han återigen att vi ska åka hem 😉
Snacka om att han har beslutsångest -.-''
Aja de löser la sig ❤

Likes

Comments

Ja jag är jätte ledsen för att jag inte har bloggat något alls, typ.
Jag har jobbat en hel del de sista.

Jag är 18 nu och här kommer bilder från min födelsedag som firades med dem bästa:
Likes

Comments

Idag har jag + min extra familj varit på kalas 😊 just nu så tittar jag och mitt älskade hjärta på någon film 😊 i morgon ska min älskade upp till Stockholm och jobba och jag ska till tanumshede! Underbart!

Nu ska vi sova!
Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag!

Likes

Comments

Ska jag vara ärlig så hade jag helt gläntan bloggen men jag ska försöka att bättra mig. De har liksom endå inte hänt något spännande i mitt liv så de är ju skit samma egentligen xd

Dre enda som har hänt e att jag har fått vikarie jobb, och de är rätt skönt att veta det.

Idag så har jag varit o fikar med min syster, och ja jag är hemma från skolan då allergin är förjävlig idag! 😤 Men vi har i alla fall fikat. Nu ska jag sätta mig ner med lite skoluppgifter sedan ska jag också städa och söka mer jobb!

Ha de bra, vi hörs!Likes

Comments

Som rubriken lyder.. Suttit och pluggar nu i flera timmar, alla har fastnat förutom två frågor. Har provet på onsdag så jag har morgon dagen på mig också, vilket är väldigt gött att veta!
Så i morgon blir de råplugg!
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och gå och lägga mig, för i morgon är det en lång dag i skolan och det suger hårt!
Men förhoppningsvis så kommer en killkompis och hälsar på mig i skolan 😃

Kram på er alla!


Likes

Comments

Ja igår satt jag och pluggade på helt fel grejer. Jag har as mycket efter mig och så bestämmer jag mig för att hjälpa mamma att plugga istället! Hahahhahahah, orkar inte 😜 men men jag fick gjort lite av mitt också 😊

Just nu sitter jag och har samhällskunskaps lektion. As tråkigt! Snart rast då blir de powerking! ❤❤❤❤

Likes

Comments

Hade jävligt svårt att komma upp ur sängen idag med tanke på skadorna från igår. Hade stora tankar på att stanna hemma. Revbenen värker, knät blöder, svullen hand (ingen känsel) och ett fett blåmärke på låret.. Men tillslut så kom jag upp och nu sitter jag här i skolan. Börjar om 50 min! Nu ska jag titta på TV3 tills Louise kommer ❤

Likes

Comments