Melody går ensam hem från en fest hon har varit på hemma hos Adam, en kille hon länge har varit kär i. Ikväll hade det äntligen hänt! Hon och Adam hade äntligen pratat och de har blivit ett par. Melody var överlycklig. När hon kommer hem är klockan 03.15, så hon går direkt och lägger sig i sängen och somnar tvärt. Hon drömde en mardröm den natten. När hon vaknar upp nästa morgon är hela familjen samlad vid bordet och äter frukost. Det finns allt från smörgåsar till gröt. Melody tar det vanliga, en kopp kaffe och en smörgås med ost på. Sen efter frukost går hon och gör sig i ordning inför skolan. Melody går andra året på gymnasiet. Det tar 20 minuter att gå till skolan, men hon tar alltid cykeln. Det är mycket skönare att cykla tycker hon.

När Melody kommer till skolan så kommer Adam och möter henne på skolgården och säger hej med en kyss. Melody känner att det där populära tjejgänget stirrar på henne och Adam, men det struntar hon i. Adam är ett år äldre än Melody och är ganska populär själv. Han är en sån där som alla tjejer drömmer om. Och Melody är stolt när hon går hand i hand med honom. Det får henne att känna sig speciell. När klockan ringer 8 så är det dags för lektion. Melody är ganska utstött och har knappt några vänner. Så hon sätter sig långt bak i klassrummet och hoppas på att ingen ska se henne.
Emma, som Melody egentligen inte gillar, kommer och sätter sig bredvid henne.
- Jag hörde att du och Adam är tillsammans! Sa Emma med ganska irriterad ton.
- Ja det är vi! Sa Melody stolt.
- Om ett par veckor kommer du inse vilket jävla svin han är! Sa Emma och gick till sitt tjejgäng och satte sig.
Melody funderar länge på vad Emma precis sa tills hon skakar av sig det och börjar tänka på annat. Hon ser att Emma och hennes gäng viskar och kollar på Melody konstigt. Men hon struntar i det och tänker att de bara är avundsjuka för att hon har Adam och inte Emma. Emma har länge försökt att bli ett par med Adam, men har aldrig lyckats.

Efter skolan så bestämmer sig Melody och Adam för att spendera dagen tillsammans. Adam föreslår att åka ut på en liten utflykt. Melody tycker att det låter som en bra idé. Så de tar Adams bil och kör en ganska lång tid, tills Adam säger att de är framme! Melody får kalla kårar, men hon vill inte visa sig som en fegis så hon låtsas som ingenting. De står utanför ett gammalt hus som ingen har bott i på flera år. Det är så slitet att det knappt sitter någon färg kvar på huset. Alla rutor är krossade av folk som har varit här innan. Huset ser fallfärdigt ut.
- Kom så går vi in! Sa Adam.
- Öh.. Ah.. Okej..! Sa Melody lite osäkert.
Så de går in i det ödsliga huset och Adam sa att de ska gå ner i källaren. Så de går ner i källaren. Dörren ner dit är väldigt tjock och tung. Varför vet ingen. Men Adam sa till Melody att det är för att den som bodde här förut stängde in något som inte skulle kunna komma ut.
Medan de var nere i källaren och utforskade så hör de en riktigt hög duns från övervåningen. Så Melody tänker direkt på det Adam sa. Och Adam som är så äventyrlig av sig börjar gå upp mot övervåningen. Melody följer efter honom eftersom hon inte vill vara ensam i det läskiga huset. När de väl har kommit upp så står båda två stela av skräck. Det de fick se, som hade orsakat den höga dunsen, var en död människa som var blodig. Det var Emma. Hon hade följt efter och smugit efter för att se vad Adam och Melody skulle göra. Emma hade gått upp på övervåningen och väntat på att de skulle gå upp.
Men de var mest rädda för det de såg bakom Emma, inne i det mörka hörnet. Där stod en lång smal varelse. Det var inte en människa, det såg de direkt. Det såg ut som att varelsen svävade från marken. Det såg ut som en demonisk varelse. Den hade kolsvarta ögon och ett brett överdrivet leende. Och den stod och kollade på Melody och Adam med stora svarta ögon medan den andades tunga andetag. Den kom närmare. Melody och Adam sprang det snabbaste de kunde ut till bilen och körde fort därifrån. Ingen sa något på hela bilresan hem. Och ingen visste vad som hade hänt om de inte hade hört den där dunsen...

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Då jag inte hittar någonstans man kan skriva egna historier och berättelsen så valde jag att starta en blogg där jag skriver de istället!


Jag väljer att vara anonym med mitt namn då jag inte är säker på mig själv men ändå vill skriva historier och berättelser. Lite som en podcast fast på en blogg! Jag ville ju helst starta en podd men jag har ingen vetskap om hur man gör eller grejer man behöver till att göra det!
Jag kan säga att jag är en tjej på 19 år som är född och uppvuxen i Dalarna. Jag driver en annan blogg här på nouw där jag skriver lite om min vardag och jag bara älskar den här sidan, därför valde jag nouw som skrivarsida med mina berättelser också! Jag kanske någon gång i framtiden känner mig så pass säker på mig själv att jag kommer ut med vem jag är! Vi får vänta och se helt enkelt!


Här kommer jag skriva lite kortare historier och berättelser som jag har skrivit själv. Det kan vara allt ifrån påhitt till verkliga historier! De kategorierna jag tror jag är en ganska bra författare inom är romantik, rysare, spökhistorier och barnsagor. För jag har ganska livlig fantasi när det gäller de kategorierna!


Ni når mig lättast genom meddelanden här på nouw just för tillfället! Jag ska lite längre fram skaffa en mejl som jag bara använder för att ta emot berättelser ifrån er!

Så om ni känner redan nu att ni vill berätta om något ni själva eller någon ni känner har varit med om, så tveka inte att skriva! Ni kan självklart välja att vara anonyma, men då är det viktigt att ni skriver det så att jag vet!

Nu vet ni lite om den här bloggen! Jag kan säga att det kommer en historia redan idag! Så keep in touch!

Likes

Comments