Fyre, Kærestelivet, Piger
Hey læsere (jer med kæretser)


Kender i det når man glemmer sig selv i et forhold?

Jeg er i det mest lykkeligste forhold og jeg gør/vil gøre alt for ham, da Jeg elsker ham himmelthøjt! Jeg er sikker på i piger i kan relatere og hvis ikke også jer fyre. Man bliver helt opslugt af personen og tænker kun på deres behov og hvad man kan gøre for, at gøre dem glade! Jeg hører tit fra mine veninder at de tilsidesætter sig selv så meget, at de faktisk ikke gør noget for dem selv længere. De lever forholdet på deres kærestes primisser, hvilket har fået mig til at tænke meget over mit eget forhold og mon der er flere derude der gør det samme?

Jeg har selv i mit forhold skulle arbjede meget med også, at huske mig selv og ligesom også være god til at spørge sig selv: "Er jeg glad? Er det virkelig det jeg vil?" Og det spørgsmål der er vigtigst af dem alle: "Kan jeg leve med dette?"

Disse spørgsmål har hjulpet mig og det har faktisk gjort, at både mit forhold til min kærste men også forholdet til mig selv meget bedre!Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw