Hallå!
Som ni märker så var det sjukt länge sen jag uppdaterade bloggen, så nu var det verkligen dags.
Klockan ringde vid 5:45 imorse eftersom jag skulle iväg på möte 6:30, men kroppen va helt ur form och huvudvärken hade hängt i enda sen igår kväll så jag bestämde mig för att vara hemma. Sov vidare efter att jag hade svarat på lite mail osv och sen gjorde jag en superfrukost för att piggna till lite. Resterande tid av dagen har jag ägnat i soffan, inlindad i täcket, framför Netflix. Himla bra sida det där!
Solen lyser så fint idag så det känns sååå trist att bara ligga inne en dag som denna. Men men, inte så mycket att göra något åt.
Ha en fin dag i solen kära vänner💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hello people!

Var några dagar sen sist, så nu tyckte jag det var dags igen. Lägenheten har tagit form och sen i lördags har jag officiellt bott där! Trivs jättebra och det känns skönt att saker och ting börjar falla på plats och lugna ner sig lite. Inte fotat nå vidare senaste dagarna så jag slänger in bilder när det blir ännu mer klart!
Just nu är det stängningspass på jobbet som gäller. Är dödslugnt så har typ nada att göra. Igår satt jag i telefonmöte med resten av butikerna och planerade den kommande julkampanjen🎅🏻 tror det blir beautifuuuul! Mycket jobb att lägga ner på det dock!
Imorse var jag och pratade jobb med Mats och Bob över en gryyyyym buffé på vita elefanten. Har fått extrajobb på Alpcot & partners där jag ska sköta den administrativa delen, dvs ringa samtal och boka in möten till herrarna. Mycket trevligt! Då kommer jag upp i heltid vilket bara är bra nu när jag har eget boende osv. Ska till kontoret en sväng imorgon på förmiddagen då jag är ledig från jobbet, så då blir det första samtalen!
Dagsformen är trött och hängig, så jag hoppas innerligt att mannen har börjat med maten när jag kommer hem så att vi kan äta ihop och bara mysa resten av kvällen. Känner verkligen inte för att städa och fixa ikväll så därför får det ligga kvar till imorgon.
Ha en härlig kväll kära vänner, puuuuuuss

  • 13 Readers

Likes

Comments

  • 15 Readers

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!
Nu har jag lovat att hålla bloggen någorlunda uppdaterad så att vänner kan se hur det går för mig med lägenheten osv, framför allt du Evelina😘
Igår fick jag alltså nyckeln till min kära lägenhet och lyckan var på topp! Efter 5 varv i hissen med händerna fulla av grejer så satte jag igång med städningen i skåpen i köket. Eftersom jag fick tillträde till lägenheten 4 dagar innan bestämt datum så valde vi att killen som bodde där innan inte skulle flyttstäda, därav har jag lite att städa. Men nu är köket klart iaf så förhoppningsvis kan jag köpa tallrikar och sånt nu i dagarna och ställa in i skåpen.
Efter en stund när jag grejade kom Elias, Anneli, Maria och lilla Viggo förbi för att se lägenheten. Fick godkänt som tur va haha! Sen drog Elias hem en stund innan han och thellan kom och då kunde vi börja på allvar. Under tiden Elias var borta kom brorsan förbi så han var också med på kvällen. Både slipning, spackling och ett lager färg hann vi igår kväll, vilket känns såååå skönt! Tur att jag har mina grabbar som hjälper mig❤️ Självklart åkte kardonen fram (otippat) och vi hade jättekul när vi grejade samtidigt som det gick fort och bekymmerslöst.

Idag fortsätter projektet!!

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej och välkomna får man väl säga!

Har funderat på att skaffa blogg och nu efter att ha läst en hel del bloggar under en längre tid så tänkte jag -why not?

Är så himla dålig på att dokumentera mitt liv haha, tar sällan bilder, skriver typ aldrig något osv osv. Vill kunna se tillbaka på den här tiden om några år och sitta med ett leende när jag läser.

Är inne i en sjuk pepp-på-livet-period just nu. Det är verkligen mitt år i år, vilket var mitt mål med det här året. Allt går så bra och jag har världens flow för tillfället! Det började med att jag sökte nytt jobb, tog mitt pick och pack från älskade VILA med gråten i halsen för att dra mig vidare mot herrmodet och Brothers. Nu efter ca 1,5 månads jobb där på 75% som merchandiser så måste jag ändå säga fan va bra det blev. Får mer och mer ansvar hela tiden och just för tillfället sitter jag på tåget mot Stockholm för utbildning/inspirationskurs inom butikskommunikation. Mycket trevligt!

Igår skrev jag även på kontraktet på min alldeles egna lägenhet som jag köpt! Känns så sjuuuukt kul! Den 2 november (eventuellt tidigare) flyttar jag in på rekylgatan i Västerås. Är redan besatt av att kika möbler och bolla idéer kring inredning osv. Ser verkligen fram emot den kommande månaden. Jag behöver detta, både för att jag är trött på att bo hemma plus att jag förhoppningsvis kommer blomma av att sköta mig själv och fixa allt. 

Nu är jag snart framme på centralen så det är dags att avsluta. Hoppas jag håller i det här nu haha! 

Ciao! ​

Likes

Comments