Ikväll var jag hos Felicia på grillkväll tillsammans med nästan hela tjejgänget. Vi grillade, åt och snackade skit. Blev lite dåligt väder när vi grilla men vi åt ute och sen bestämde vi oss för att gå in.

Har även hunnit med att träna idag, dock är jag skadad nu (benhinneinflammation, sträckningar m.m.) så jag tar det lite lugnt för tillfället. Men om man känner mig rätt har jag svårt för att hålla mig borta från träningarna.

Likes

Comments

Kappa, halsduk, jeans och linne från vero moda, skor från adidas

Såhär har jag traskat runt idag, mötte upp Emelie vid halv fyra och vi cyklade till McDonald´s och köpte glass. I förmiddags tränade jag och ikväll ska jag iväg ner till Hanna där grillat, kräftor och bad väntas.

Likes

Comments

Bild från förra sommarn tagen från wilmas blogg, klicka här om du vill kika in hos henne.

Hej på er, länge sen jag faktiskt skrev något på denna bloggen. Har mestadels bara lagt upp massa bilder. Hoppas ni har det bra och haft/har ett skönt påsklov. Mitt påsklov var jättebra och det var väldigt skönt att få lite ledigt ifrån skolan.

Idag har jag tränat som vanligt och bara tagit det lugnt. Det är verkligen jättefint väder här i Falköping. Det är upp emot 18 grader faktiskt, så ikväll ska jag och några kompisar upp och grilla på berget.

Likes

Comments