​Heej,

Efter två veckor sjuk så går det fortfarande inte över.. Vad gör man? Har verkligen testat ALLT. Oh då menar jag till och med tuggat på rå vitlök.

Just nu känns det som jag bara ligger still i vikten men det är väl kanske inte så konstigt när jag inte rör mig så mycket. Imorgon skall jag till Stockholm och hälsa på min halvbror. Sen match på söndag som jag hoppas kunna vara med på. Hoppas hoppas!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej,

Just nu går det faktiskt lite upp och ner. Har legat sjuk ett par dagar och precis när jag var mitt uppe i all träning och sådär..

Men när det gäller hunger och själva "dieten" går det hur bra som helst. Har verkligen inte den där hungerkänslan längre! Det jobbiga är när man bara ligger hemma i sängen så vill man ju alltid ha något att småäta på och det är det jag brottasmed just nu, haha.

Likes

Comments

​Heej!

Idag var det lite segt. Var på gymmet och såg att jag har gått upp ett halvt kilo även fast jag har skött maten så bra. Dock har jag gymmat ganska mycket denna veckan så kanske beror lite på det..?

Jag har haft lite sug på annan typ av mat men jag hade aldrig trott att detta skulle gå så bra som det gör. Imorse var jag ute och joggade lite innan min frukostshake och nu har jag tänkt att magen och delar av låren skall bli fettfria. Varför jag gör detta just innan frukost är för att jag har sett snabbare resultat när jag gjorde det förr. Skall bli kul att testa igen.

Nu skall jag fortsätta dricka min första julmust för iår och sedan ha en lugn kväll.Likes

Comments

​Heej!

Nu har det varit ett par dagar utan att jag har skrivit.

Idag är det 8 dagar sedan jag började med Herbalife. Varje Tisdag vill min Coach att jag skall väga och mäta mig vilket jag då gjorde imorse.

Det konstiga är att centimetrarna är inte jättemånga men ändå ca 2 cm på de flesta ställerna.                           Dock har jag gått ner 4.5kg på EN vecka. Heeelt galet. Vet inte rikigt varifrån dessa har försvunnit då cm som sagt är såpas få.. Vätska kanske..?

Har inte jättemycket sockersug längre vilket är hur skönt som helst och jag vill bara att veckorna skall gå snabbare så man kan få se ännu fler kilon försvinna. 1/3 av mitt mål är dock avklarat redan. På en vecka, haha!Galet.

Likes

Comments

Nu är det Dag 4 och då jag hade slut på shakes just idag fick jag ersätta med Midofast shakes.

Jag är och har varit så hungrig att jag knappt kan beskriva. Det tog ca 45 minuter efter att jag tagit en shake som jag blev hungrig igen. Rejält hungrig. Dock lite tacksam över det för nu förstår jag hur bra Herbalife verkligen är.

Nu ska jag äta min middag och jag har nog aldrig sett fram emot mat så mycket som jag gör just nu. Fällan är dock att jag BARA ska äta det jag lagar. Men det ska inte bli så svårt :)

Likes

Comments

​Dag 3 Nu!

Tiden går så fort just nu och jag hinner knappt tänka på mat. Vilket är hur sjukt som helst egentligen med tanke på att det är det enda jag har gjort fram tills nu.

Idag har jag känt mig lite hungrig men det har varit precis innan jag ska äta och när jag väl druckit min shake är jag proppmätt igen. Hur skönt som helst!!

Jag är pigg och har inte behövt vila en sekund på dagen som jag var tvungen att göra förr.

Idag mätte jag mig på nytt som min coach sa att jag skulle göra. Har minskat ca 2 cm öveallt. 2 CENTIMETER på bara 3 dagar. Heelt sjukt!

Likes

Comments

​Hej!

Idag är Dag 2 på Herbalife och jag mår hur bra som helst. Innan jag började trodde jag att jag skulle gå med hunger hela tiden men har knappt känt av det alls. Möjligtvis lite nu när jag sitter och skriver men det är ändå dags att äta om sesådär 20 minuter - igen..

Jag har varit förkyld i snart en vecka då jag kom hem från Mallorca och jag saknar verkligen träningen nu vilket hade varit väldigt intressant att testa med Herbalife men det får återstå att se när jag bli bättre! :)

Likes

Comments

​Heej!

Idag är min första dag med Herbalife. Imorse skulle jag både mäta och väga mig och det var ingen rolig historia kan jag erkänna. Men det får mig bara att vilja kämpa ännu mer.

Till frukost tog jag en shake, vilket smakade väldigt gott faktiskt och kände mig ovanligt mätt. Därefter blev det en keso till mellanmål och snart dags för en shake igen. Känns som jag äter hela tiden haha.

Mina matvanor innan idag har varit katastrof.. Oftast blir det att jag äter alldeles för lite eller också för mycket. Hottar ingen balans däremellan. Men nu har jag min måltidsplan och jag hopps verkligen den kommer göra mig både piggare och gladare, haha.

Snart skall jag iväg och jobba och det svåra då är att jag måste äta var tredje timme, vilket blir mitt i jobbet.. Men just nu är jag supertaggad och känner att detta kommer gå ur bra som helst !!

Likes

Comments