Long time ago

Halloj!
Nu var det ett bra tag sen jag skrev här! Man kan nästan tro att jag gått och dött men nejdå, I'm alive.

Tänkte börja med att berätta att Röntegen för armbågar och höfter är bokade den 4/4 för Daisy! Så spänd då föräldrarna höfter och armbågar inte är riktigt bra.. (vilket jag inte såg när jag tog henne som omplacering). Sen är en dragsele beställd till Daisy, längtar tills den kommer så att hon kan få ur sig lite energi.
Jag har även planerat in ett MH men inte anmält mig än så det kommer mer info om det när jag vet mer.

Ni som följer mig på Instagram och även följt mig lite är på bloggen vet ju att jag haft ett stort problem med att gå i koppel med Daisy. Koppelträningen har inte gett speciellt mycket så jag började bestäma att hon bara får gå bredvid oss och inte framför oss vilket gav resultat direkt 👏.

Jag har haft en plan att börja tävla i sommar med Daisy men känner att hon är för flamsig för att våga gå ut i bruks sök och har därför valt att börja tävla smått i rally lydnad i sommar. Jag valde rally lydnad pga att det inte är jätte svårt, jag får prata med hunden och hon är kopplad. Under dom tävlingarna får jag lära mig hur jag ska värma upp henne och hålla henne samlad, hon får känna på hur det är att ha en nervös matte och vi kanske kan få gå ut på plan och lyckas istället för att misslyckas.

Det var allt jag hade för denna gång och lovar att inte det ska bli lika långt uppehåll mellan inläggen. Ha det bra! 

  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer