I´m Back

Hallå där!

Satt hemma och kom på att jag startade upp en blogg för ungefär 2 år sedan, 2 år sen!!!! Jag har alltså inte vart aktiv här på lite mer än 1 år och det är helt sjukt.

Mycket har hänt på detta året, jag valde att flytta ifrån mitt ex till ett eget hus, jag har tagit studenten och började jobba på akuten. Utöver det så drog jag även igång nytt plugg så nu är jag inne på termin 3 av 6 på sjuksköterskelinjen. Helt sjukt vad mycket som har hänt under bara 1 år, det är inte bara positiva saker men allt har ett bra slut, det är väl som i alla sagor det slutar alltid med "happy ending". På tal om sagor så tror jag mitt liv ibland är lite som en saga eller kanske mer som en dröm, jag har världens bästa jobb, jag älskar mitt plugg och jag bor i ett hus by my self, helt magiskt!!. Även om det känns ibland som att livet springer ifrån mig så älskar jag allt som har med livet att göra.

Tyvärr så har inte allt vart lätt detta år, i december förra året blev jag tvungen att ta bort min älskade Daisy..... inget lätt beslut men tyvärr rätt. Hon har det bra uppe bland våra andra hundar där hon kan springa omkring så som hon bara kunde. Så nu har jag bara min 10 åring kvar så själva hundtränandet och tävlandet har lagts lite på is tyvärr, men det är väl så livet är.

Hoppas det fortfarande är någon som kommer ihåg mig 😉

Ps. Lägger upp lite kort från när jag var i Norge, så magiskt fint 🌟

Ha det gott ❤

  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer