Header

Nu sitter jag på tåget påväg hem efter att ha hämtat Lycka i Stockholm. Jag har varit på en veckas semester i Sälen med pojkvännen så jag har inte tränat hund på lite mer än en vecka, men motivationen är på topp! Planerna den närmsta tiden är att jag ska göra ett freestyleprogram som ska va klart till tävlingen i mars, ska återuppta specialsöket inför tävling i början av mars och jag ska planera min certifieringskurs inom specialsöket.

Likes

Comments

Det har gått ett tag sen senaste blogginlägget och det har hänt en del sen dess! Jag har bearbetat klart målen för detta år och jag känner mig nöjd med dom, året 2018 sägs vara hundens år så i år ska bli vårat år!

Lyckas mål:

- Gå minst en kurs.

- Freestylechampionat.

- Kvala till AFC- finalen.

- Göra MH/BPH.

- Uppflytt till lägre spår.

- Uppflytt lydnad, startklass.

- Tollarspecialen som kommer att hållas på Muskö.

- Drag SM

- Ungdoms SM


Likes

Comments

I helgen som var så var det examination på specialsöksinstruktörsutbildningen med både en teoretisk och praktisk uppgift och jag klarade det! Det har verkligen varit en superbra utbildning och nu är det en kurs jag ska hålla på min brukshundsklubb innan jag får certifikatet.

Jag har dessutom haft kursavslutning på Nose Workkurk steg ett kurs som jag hade på klubben, en kurs på fem tillfällen med olika hundar, för Nose Worksporten passar alla hundar och förare, ekipagen har gjort stora framsteg under denna kurs och de var nöjda så det var kul! Så då blir det en steg två kurs framöver.


ARKIVBILD

Likes

Comments

Visst är hon söt? 😉

Dessa bilder fotade jag här om dagen på Inte som hon heter, Inte är nyss fyllda 12 veckor och hon passar in i resten av flocken här hemma. Lycka älskar Inte haha, känns bra för mitt framtida valpköp! 😄

Likes

Comments

Jassa Dalens Mezzis Lycka
Kallas Lycka
Ras Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Född 2015-05-05
Reg.nr SE35155/2015
Vikt 18kg
Höjd ~ 55 cm
HD / ED HD grad C, ED 0(UA)
DE Normal/Clear
Övrigt Atopisk Dermatit.


Lycka, min härliga skitunge. Hon är dotter till Mezzi och långt innan hon föddes hade jag bestämt vad hon skulle heta i vardagen. Hon föddes som nummer ett i en kull om två valpar. Jag var med vid födseln tills Lycka fick följa med mig hem vid åtta veckors åldern. När valparna var 6 veckor så var det bestämt vilken av valparna som skulle följa med mig hem, trots att jag fastnade för Lycka redan dag ett.

Resultat
Godkänt doftprov eukalyptus

Likes

Comments