Underbara nyheter! 

Uppe med tuppen idag! Jag vet inte när jag ställde klockan och gick upp så här tidigt sist. Evigheter sen! 💫

Hade ett möte bright and early så det var bara att hoppa upp. Förut var jag en morgonmänniska och älskade att gå upp tidigt, men på senare tid så har det vänt och jag vill gärna ligga kvar i sängen så länge det går. Gillar dock känslan av att ha hunnit med ett dagsverke redan innan kockan tio och sen ha hela dagen kvar till att göra vad som helst av.

Den traditionsenliga "iPhonen-smäller-av-en-bild-när-man-inte-är-beredd"-selfie:n och så två snabba i farten eftersom det ju ändå är rätt pinsamt att stå och knäppa bilder på sig själv på gatan. Kommer nog aldrig bli bekväm med det. 🙈

Igår fick jag den fantastiska nyheten att det finns ien PT i min klocka!! Ja men jag vet, så JÄVLA sjukt!

Man skulle kunna tro att jag får betalt för att skriva så här mycket gott om den här jälva klockan med det får jag icke. Tyvärr får man väl nästan säga, ha ha. Men alltså den är så fantastisk på alla sätt och har gjort mitt liv så så sååå mycket bättre!! Det är by far det ABSOLUT bästa köp jag någonsin gjort. Värt VARENDA spänn!

Men PT'n dårå. Det poppade upp en ruta "vill du ha hjälp med din löpträning?" typ, i appen och sen förslag på olika PT's som man kunde välja mellan. Och när man valt person så satte man upp de mål man har för sin löpning, hur ofta och mycket man vill träna och sen var det typ klart!

Jag vill egentligen springa milen på 50, men satte 55 för att vara lite snäll mot kroppen. Det går att ändra längs med vägen om man behöver.

Så nu har jag en PT som talar om för mig hur jag ska träna, när jag ska träna och när jag ska vila. Hur bra!! 🙌🏾

Idag ska jag springa 9 minuter enligt appen, men jag kommer nog att springa lite längre än så - eller så jag ska göra exakt så som det står föresten. Det är väl själva grejen med en PT, att hen talar om för en hur, var och när. Det blir en mental utmaning för mig eftersom jag ALLTID gör för mycket, pressar/tvingar mig själv till att prestera mer än vad jag behöver eller borde.

Ja men då så, då har ni koll på mig! Nu ska jag fortsätta att vattenladda och samtidigt göra och ladda över några nya spellistor till klockan. Ska ju springa fyra dagar i veckan nu och jag både tröttnar snabbt på musiken plus att jag vill ha olika BPM's på listorna.

Önskar er en grym start på veckan!

KRAM ❤️

Gillar

Kommentarer