Livet har återvänt 

Sista veckan i december, bestämde jag mig för att jag skulle börja jogga och att det skulle bli min träningsform, eftersom jag vet hur bra både min kropp och knopp mår av det - och det blev en punkt på min lista av saker jag vill förändra år 2121. Då hade jag inte tränat ordentligt på evigheter. Nåt pass här och där - lite halvdant hemma på vardagsrumsgolvet eller en gogg (gång/jogg) där jag flåsat och stånkat mig fram. Min kondition var helt enkelt nere på noll och min mentala hälsa lika så. Klipp till...

Jag byltar på mig lager på lager och ger mig ut i -14 och fullkomligt flyger fram i den iskalla luften! Benen och kroppen känns lätta och jag skulle kunna springa i evigheter. Jag känner mig pigg, stark och frisk. Och fin!

Borta är hjärnspökena om att jag inte orkar eller inte klarar och istället för att ligga där på soffan och hitta på ursäkter till att slippa, kommer jag bara på anledningar till varför jag borde. Faan va härlig den känslan är!!

Och den här klockan som jag tjatar om - he rre gud va den har hjälpt mig! Den peppar, talar om när jag är duktig, utmanar och sporrar mig till att vilja mer. Jag kan följa hur min kropp mår, se hur sömnen hänger ihop med stress och humör. Om jag äter rätt, i rätt intervaller, hur mycket energi min kropp har och när. Vilka tider på dygnet som är optimala för mig att prestera och när jag ska vila.

Att kunna lyssna på musik utan att behöva kuta runt med iPhonen - hurray! Jag kan inte tala nog bra om den här jäveln. Bär den på armen 24/7 och tar endast av den när jag laddar den. 10/10!

Och eftersom jag nu kan ha så bra koll på min kropp, mår jag så jävla mycket bättre! Ångesten är som bortblåst. Mina mörkaste tankar är inte så mörka längre och jag känner för första gången på länge att allt ändå kommer att ordna sig.

Det är som att jag fått livet tillbaka. 💫

Just idag ser jag dock ut såhär. 🙈 Tvätt och städ står på agendan och aldrig är man väl så glamourös som då. 💁🏾‍♀️

Jag har lite mail och annat att ta tag i också men mer än så blir det nog inte idag.

Hoppas ni fått en fin start på veckans näst bästa dag! ❤️

Gillar

Kommentarer