Lär känna mig - frågor del 1

Den senaste tiden så har antalet besökare här på min lilla blogg ökat (KUL!) och jag har fått många nya som läser det jag pickar ner så jag tänkte att jag skulle presentera mig själv genom lite frågor så att ni får lära känna mig lite bättre. Frågorna har jag samlat från lite olika ställen - googlat, kopierat från andra bloggar, tagit från mail/dm jag fått osv. Saknar ni något? Hit me så svarar jag på det senare om jag kan! Ok? Let's!!

* Fullständigt namn?
- Hanna Maria Danemyr (Maria del Pilar Mosquera är det namn jag fick i Colombia)

* Har du något smeknamn?

- Nej. Kallades under några år för Bella av mina närmsta tjejkompisar när jag gick i typ mellan och högstadiet (oklart varför) men sen dess har det bara varit Hanna. Jag och syrran fick faktiskt de namn vi har just för att mamma och pappa inte ville att vi skulle få några smeknamn. .

* Hur lång är du?
- 1.75. Svarade lite utförligare på det i det HÄR inlägget.

* Största intressen?
- Är inte så säker på att jag har några intressen..... :-)

* Vilka ingår i din familj?
- Hm... Det beror ju lite på, men i min närmsta krets, de närmast sörjande, så att säga är - Pappa, Syrran, hennes man, Märta & Agnes (systerdöttrar) och min älskade bonuslillasyster Ida. Men sen fick jag ju ett helt gäng biologiska hel och halvsyskon i och med att jag hittade min biologiska familj i Colombia och de är ju också familj. <3

* Vilka är dina bra egenskaper?

Hmm.. Svårt. Har jag några bra egenskaper tro. Klart jag har, men det känslige skrytigt att skriva dem själv. Men

* En egenskap du tycker att du saknar?

- Tålamod. Det är obefintligt hos mig och skapar ofta väldigt mycket obehag. Att vänta tex. Nej men det går inte. Oavsett vad det gäller är jag på utsatt tid. Prick. Inte en minut före allt för att slippa vänta. Och jag blir EXTREMT irriterad om någon är sen eftersom jag då får vänta. Jag har lämnat många gånger eftersom jag helt enkelt inte står ut med att vänta. Jag tycker det är så jävla respektlöst mot någon annans tid.

* Vilka är dina dåliga egenskaper?

- Det jag lider mest av själv är just min brist på tålamod. Jag kan bli så extremt frustrerad och det tillför inget positivt i mitt liv. Jag kan nog också vara lite snabb på att döma människor och ha svårt för att ge folk en ny chans om det första intrycket inte imponerade på mig. Det har jag ärvt efter pappa.

* Hur gammal är du?

-40 eller 41 beroende på vilken födelsedag jag ska gå efter.

* Hur gammal känner du dig?

30+ ish. Eller kanske 35+ ish. Fram till 30 händer det massor främst mentalt men därefter märker man att hjärnan liksom växt klart och det enda skillnaden är att man bryr sig mindre och mindre om vad andra tycker om en och man blir mer och mer trygg i sig själv. Det är något jag f.ö skulle vilja säga till mig 15-27-åriga jag; "Chilla" Det kommer att bli bra!" typ.

* Var bor du?

- Stockholm<3

* Är du beroende av någonting?

- Ja just nu är jag beroende av ONICOs nikotinfria snus. Så onödigt att snusa eftersom det ju varken innehåller nikotin eller tobak - skulle lika gärna kunna lägga upp en bit papper under läppen. Jag är en beroendemänniska så jag fastnar väldigt lätt för saker.

* Nämn en sak som man kanske inte vet om dig?

- Till skillnad mot vad man kanske tror med tanke på att jag har den här bloggen och dessutom just nu svarar på en massa frågor om mig själv, så är jag väldigt privat av mig. Jag vill inte att folk ska veta någonting om mig. Och speciellt inte personer från mitt förflutna som inte var speciellt snälla mot mig growing up. Jag har en känsla av att de "jublar" om de får veta att jag inte mår bra nu tex.. De vill jag egentligen kunna ge fingret, visa att de hade fel, säga "Fuck you right back!" och visa upp ett "perfekt" liv. Ganska sorgligt nu när jag tänker på det eftersom jag inte borde ägna dem en tanke då det ju gör att de fortfarande ha korntroll över mitt liv.

* Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

- Var som helst förutom här, typ. Eftersom jag mår som jag gör så får jag ibland känslan av att jag inte är där jag borde vara, så att säga. Jag tänker att mitt mående kanske beror på att jag inte är på rätt plats, men samtidigt så vet jag att när jag https://nouw.com/wordsby/-10-fragor-36476192 bott på andra ställen så har jag längtat hem typ varenda sekund.

* Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då?

- Jag har aldrig varit vän med mina bröst. Jag skulle aldrig ställa mig framför en spegel tex utan bh och titta på dem. De har liksom aldrig känts som en del av min kropp och jag har ända sen jag var typ sjutton tänkt att jag ska operera dem. Dock har jag aldrig gjort slag i saken.

Här är jag 17 år och väger typ 49kg varav 9 beror på brösten. Som jag LED av att ha så här stora bröst till min smala kropp!

* Vem i din familj står du närmast?

- Jag är inte nära nån. Känner mig väldigt mycket som en outsider i min familj Nu mer än någonsin.

* Är utseende viktigt för dig?

- Både ja och nej. Precis som de andra flesta så gillar jag ju kläder, skor, smink, smycken osv och tycker att det är kul att klä upp mig om jag ska göra något speciellt, men jag kan kan samtidigt inte bry mig mindre om jag är på ett sånt humör och sätta på mig precis vad som helst för att gå ner till Ica.

Okey. Det var alles för nu. Och som sagt, undrar ni något- ask! Jag har massor av frågor kvar som jag ska svara på och de kommer när de kommer.

Nu hönskar jag er en fortsatt trevlig måndag!

Kram Hanna Maria <3

Gillar

Kommentarer

moanybergphotography
moanybergphotography,
Va kul att läsa! Älskar sånna här listor! 😊nouw.com/moanybergphotography
wordsby
wordsby,
Va roligt att du gillar det! Jag tycker också att det är kul att läsa listor. Kram 💕nouw.com/wordsby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229