Det bästa valet enligt mig! 

I samarbete med MEDS

Låt oss snacka om MEDS för en liten sekund. På riktigt så tror jag att jag är deras bästa kund. Jag beställer nånting från dem VARJE vecka - ibland flera gånger i veckan. Ibland varje dag. Ja jag vet, jag borde bli bättre på att samla ihop mina köp och göra en större beställning, men jag kommer liksom på saker hela tiden som jag behöver och precis ALLT finns ju där.

Utöver klassiska "apoteksvaror", så är ju deras sortiment nästan overkligt brett och sträcker sig långt utanför mediciner, plåster och vitaminer. Det är den perfekta sajten för både hälsa och skönhet!

Jag beställer till exempel mitt fransserum därifrån. Jag har ju den dåliga ovanan att från time to time, rycka bort alla mina fransar med pincett (I KNOW!!) och för att de snabbt ska växa tillbaka, bli starka och friska igen så behöver jag lite hjälp på traven.

As you can see - It works! Fyra veckors behandling med en strykning per kväll. Tadaa!

Mina nagellack beställer jag också från MEDS. Nu senast det HÄR från Seche Vite som är ett snabbtorkande överlack men som till skillnad från det "vanliga" överlacket från dem som alla använder, ger en geleffekt och gör att naglarna både blir snyggare och håller längre. Tips Tips!

Jag älskar deras app, som är enkel och tydlig och att leveranserna är GRATIS och REKORDSNABBA!! Nu bor ju jag visserligen mitt i city, men att de kan leverera på TIMMEN ibland är..!! Dessutom är valmöjligheterna för hur man vill ha sin leverans stor. De har också rådgivning på chat, telefon eller mail alla dagar i veckan.

Jag har numera som vana att alltid klicka in på MEDS när jag ska beställa något - oavsett vad för att kolla om det finns hos dem och jag upptäcker mer och mer varor för varje gång. Jag börjar med att kolla under fliken "kampanjer" där det alltid är rabatt på massor av varor och allt som oftast hittar jag det jag söker där.

Olika kampanjer på olika varumärken och om man klickar på "Alla Kampanjer" så får man en väldigt bra överblick över exat vilka varor som har vilken rabatt.

Tummen upp! Jag gillar precis allt medMEDS, men det bästa av allt är nog PRISERNA! De har så otroligt låga priser och man kan spara massor på att handla hos dem istället för andra apotek. Många av er har ju garanterat redan koll på dem, men jag tycker att ni ska ta er en extra vända på deras sajt för att kolla in HUR bra de faktiskt är.

KRAM <3


Gillar

Kommentarer