När kommer det ta slut?

Det har hänt igen. Ännu en skolskjutning. Ännu fler oskyldiga personer som har dött och de flesta är i min egen ålder.

"Skolskjutning i Floria", så lätt att bara skriva en titel till allt det hemska som har hänt, men skulle det vara lika lätt att få ett besked att ens familjemedlem eller vän har gått bort? 

Ska man verkligen som student vara rädd att gå till skolan? Det pratas ofta om kärlek och om hur vi ska göra för att hålla fred med de runtomkring oss, men ändå kan man aldrig vara riktigt säker, man vet ju trots allt inte vad som kan hända härnäst!

Därför ber jag dig, uppskatta de du har bredvid dig, visa de hur mycket de betyder för dig, att du gillar att ha de nära dig och att det är just de som gör din vardag speciell...

Låt oss alla stå emot ondskan och sprida kärlek istället! Trevlig helg på er alla!

Andrea Malenström

Likes

Comments

Du är viktigare än vad du tror!

Jag vet inte vart du befinner dig en morgon som denna, vet inte vad du gör eller hur du mår, men en sak ska du veta: du är VIKTIG!

Att vara viktig innebär inte att man måste ha gjort en bra gärning, inspirerat andra eller gjort något speciellt, det handlar mer om vem du är som person, att du precis som alla andra är unik!

Ingen, precis INGEN är som du! Du är speciell på ditt eget sätt, du är rolig, smart och duktig på det du gör! Vare sig du mår bra inombords eller inte, om du har vänner, familj eller bara känner dig ensam så ska du veta att det finns någon som bryr sig om dig!

Låt aldrig någon trycka ner dig, låt de inte säga att du "inte kan", att du är "värdelös" och att du "inte borde finnas"! Jag tror på dig och det gör andra också!

Glöm inte det en morgon som denna, du är VIKTIG!

You are kind, you are smart, you are important! 

Andrea Malenström

Likes

Comments