Faderskapstest

I dag var vi i den lilla familjen (jag, Max och Izak) på socialkontoret i Åkersberga för att göra faderskapstest. Det är ju med största sannolikhet Max som är pappan men kan ju även vara Jocke som jag var med precis innan så det är bäst att göra ett test 😊 
Jag har ofta fått frågan "Men vem är han lik då?" men det enda jag kan svara på det är att han är lik mig som bebis xD Tänkte lägga upp några bilder här sen för att jämföra likheter. I bland ser han verkligen ut sm jag när jag var liten. Däremot tycker jag att Izak ser väldigt mycket ut som en pojke å andra sidan vet jag inte om jag tycker att jag såg särskilt flickig ut som bebis 😉
Jag vet dock inte riktigt hur Max eller Jocke såg ut som bebisar. Har typ sett en bild på Max och det enda jag kommer ihåg var att han hade fina blå ögon och hade stort huvud med lite hår på. 
Men om 1-2 veckor vet vi säkert om det faktiskt är Max som är pappan. Vi håller tummarna för det! Haha. 

Testet gick ut så att vi alla 3 fick ta en vadderad tops och gnugga lite på insidan av kinden och sen gnugga topsen mot ett papper.
Jag fick så klart göra på Izak, han tyckte att mamma var konstig när hon körde in den där grejen i munnen på honom och såg bara fundersam och frågande ut. Då tyckte hans mamma att han såg så rolig ut så att hon började skratta. Då började Izak att le stort mot mamma med topsen i munnen. 
Min lilla sötunge ❤

Gillar

Kommentarer

ElinPetersson
ElinPetersson,
Skönt att få svar vem av dem det än är 👍
nouw.com/elinpetersson
Woopsiebaby
Woopsiebaby,
Jamen precis :)
nouw.com/woopsiebaby