10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Fram till förra sommaren vågade jag inte åka bergochdalbanor, var seriöst livrädd. Bestämde mig för att övervinna min rädlsa när jag var på gröna lund. Behövde dock en del övertalning när vi väl var där för att våga, jag stod i kön och sa att jag skulle dö hela tiden, mina vänner tyckte att jag var fånig :c Efter den första turen med Twister var jag full med adrenalin och överlycklig! "Igen!" skrek jag som en liten unge 😃

2. Jag dödar aldrig småkryp eller djur av någon form OM det inte är en mygga eller fästning som satt sig på mig, katten eller Izak.

3. Jag älskar att duscha hos andra. Inte så kul hemma i min egen dusch men hos kompisar och pojkvän dushar jag mer än gärna!

4. Jag har haft många sexuella förbindelser. Jag tycker att det är ganska många i alla fall men det beror väll alltid på med vem man jämför.

5. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Säger inte att det alltid händer när man blir kär men när jag träffade Max första gången var det precis så. Jag blev störtkär.

6. Jag upptäckte min graviditet i typ 16:e veckan och när jag gjorde UL inför abort hade jag precis gått in i 19:e.

7. Jag har längtat (och tjatat) efter barn sedan jag var 18. Izak var dock oplanerad.

8. Jag var väldigt blyg och tystlåten när jag jag var yngre. Jag ansågs vara konstig av mina klasskarmater och hade en grupp med vänner som ansågs konstiga de med. Enda fram till gymnasiet var det så. När jag skulle börja gymnasiet men enbart nya människor i klassen och nästan i hela skolan bestämde jag mig för att inte vara blyg och inåtvänd längre.

9. Det värsta jag vet är att stå och prata inför folk. Jag hatar tillochmed att ha paketöppningar då alla ska titta på en och vara alldeles tysta. När jag fyller år öppnar jag mina paket när jag får dem så att jag slipper det.

10. Jag vill ha piercingar och tatueringar!


Om någon vill veta något om mig eller vill att jag ska utveckla något är det bara att fråga 😊 

En av många hårfärger jag haft. April 2013

Gillar

Kommentarer

ellen.dahl93
,
Jag kanske inte har hängt med, men var inte du ihop med någon Joakim eller har jag fattat fel? Max är alltså pappa till barnet?
Woopsiebaby
Woopsiebaby,
Nej vi var inte ihop men skulle försöka igen efter att vi haft ett uppehåll då jag var med mitt gamla ex Max. Men jag kunde inte få tillbaka så starka känslor som jag haft förut. Delvis för att Jocke sårat mig så mycket och delvis pga Max. Så trots att Jocke hade förändrats och var jätte fin och kärleksfull så kände jag att jag egentligen skulle vara med Max så när Max ville att vi skulle försöka på nytt så gjorde vi det. Är inte 100 % säkert än eftersom vi inte fått svar då det blev strul så att jag måste lämna dna igen. Men är 99 % säkert :p
nouw.com/woopsiebaby
Woopsiebaby
Woopsiebaby,
Ska skriva ett inlägg om allt det där sen för det är en lång historia :p
nouw.com/woopsiebaby