Vi fyller pĂ„ poolen💩

Regnet har vrÀkt ner hela natten och hela dagen. Det Àr sÄ vÀlbehövligt (vÀldigt lÄgt vatten i poolen & gul grÀsmatta!) MEN ett av dagens planerade party regnade tyvÀrr inne.

PÄ förmiddagen Äkte vi till Cindy, som jag cyklar med, och hennes man Glenn för jullunch. De bor lantligt i ett stort, fint hus i Kenmore Hills och hade bjudit in massor av vÀnner dÀr alla fick plats inne eller ute under tak i regnet.

Alla bidrog till lunchen med nÄgot. Vi hade med oss pastasallad med kyckling. Det blev ett dignande bord med mÄnga olika sallader men Àven sushi, smÄ biffar, ostar mm mm och sÄ en massa godsaker.

Det Àr nÀstan alltid sÄ hÀr att alla bidrar nÄgot pÄ en lunch eller middag. SÄ praktiskt och bra. Det Àr inget konstigt att bjuda in och be om att man tar med nÄgot. VÀrden ordnar med platsen att vara pÄ och brukar ha lite snacks och dryck men övrigt delar man pÄ.

Det var Àven BYO (Bring Your Own) för dagens nÀsta party i en park som vi skulle ha gÄtt pÄ men som tyvÀrr blev instÀllt pga hÀllregn. Det blir en annan solig dag istÀllet.

I morgon kommer Noris❀ LĂ€ngtar!!

  • NĂ€ra Fairseat St, Bardon QLD , Australien

Gillar