Spontan thaimiddag

Ganska slö onsdag får jag säga. Tog med mig några kassar som jag rensat ut och åkte till Vinnies (second hand typ Erikshjälpen) för att lämna in. Hade också en kasse med kläder att lämna till försäljning på en consignment store i Paddington. De kläder och skor som hon väljer ut får hänga i butiken i 2 månader och så tar hon såklart % på det hon säljer under den tiden. Har för mig att det är 40%. Det som inte är sålt får man ta hem igen. Hur som är det klart mycket bättre än att de hänger här till ingen nytta. Hon tog allt utom ett par somriga sandaler och en slipklänning som jag är välkommen med i september istället. Säljer hon allt blir det några hundra dollar till mig. Det jag lämnade in blev totalt prissatt till 735 💵! Jag hittade dessutom ett par perfekta jeans från 7 of all mankind för 49.50 som jag köpte. Satt som en smäck. Därefter blev det veckans mathandling som i mitt tycke är den tråkigaste måsteuppgift man kan göra...Jag vet att man kan beställa på nätet, få hemkört eller hämta och jag har testat och det var bra, MEN jag glömmer och plötsligt är allt slut och det blir akut.

Alfred har åkt med Steph och Poppy på en liten övernattningstur och Patrik, Erik och jag tog en promenad ner till den lokala Thairestaurangen och åt middag ikväll. Första restaurangbesöket sedan Covid slog till. Nu är det mesta öppet igen men med restriktioner och förhållningsregler. Annat är det i Melbourne där de har det besvärligt nu och har stängt ner i en ny 6 veckorskarantän.


Här är Alfred i Perrin Park där vi har tillbringat mycket tid den här veckan. Alfred cyklar och jag har gått eller sprungit. Otroligt bra plats att cykla på. Ett platt varv på 400 m. Tror Alfred cyklade mer än 30 varv igår med Poppy, Isabelle & Millie. Han har verkligen fått tillbaka sitt självförtroende på cykeln. Han som cyklade på riktig cykel när han var 4 år hade nästan helt glömt av hur man gjorde när vi väl fick köpt en cykel som passade honom här. Den han fick först var alldeles för stor så det blev till att leta en ny på Gumtree. Den han har nu är perfekt.

Gillar

Kommentarer

Maritha,
Idag kom sommaren åter efter riktigt skitväder. Så underbart. Skogspromenad med lite blåbärsätning.❤🌲🐕
Woodrowz
Woodrowz,
Åh vad mysigt det låter! Hoppas nu att ni får många fler soliga dagar☀️ Stor kram ❤️
nouw.com/woodrowz