Så kom de nygifta 💍🥂❤️ med familj😍

Source error

I morse var vi på flygplatsen och mötte upp Marcus, Camilla & barnen. De gifte sig på Landvetter innan de for iväg till oss. Inte ens barnen visste förrän precis innan de skulle åka och undrade varför de måste vara så finklädda när de skulle flyga så långt? Detta har vi väntat på i många år nu. Så roligt❤️

Omtänksamma Nora hade skickat med salt godis och lite saker jag bett henne om och så fick jag en födelsedagspresent av svärmor Ulla som jag sparar till 17 nov. Anna hade skickat med en så fin present som ett minne av pappsen😢 Ett underbart armband Life rope bracelet av Ole Lynggaard. Underbart med presenter🧡

Kan lova att det är ett trött gäng här nu på eftermiddagen. Vi har varit ganska aktiva idag för att hålla alla vakna, med tveksamt resultat....Nu ligger de och sover lite varstans. Stella hade somnat på hallgolvet förut och Simon sitter och sover i en soffa.

Simon var med Erik och tränade innebandy i förmiddags med Story Bridge. Mål gjorde han också!

Patrik och Marcus tog sig till en pub nere i Milton tidig eftermiddag på en dads pub afternoon (föräldrar på Alfreds skola) som han var inbjuden till, men Patrik hittade ingen han kände så de tog nån öl där och traskade hemåt via ett ölstopp på Regatta hotell.

Alfred och jag åkte iväg till Svenska skolan på en lektion men innan dess hann Camilla, Stella, Alfred & jag med att gå ner till Rainworth och se på en konstutställning där med elevernas konstproduktion under året. Så mycket fint och så mycket kreativitet! Fantastiskt att se hur de jobbar med allt och väver in alla ämnen i art.

Jag är så otroligt tacksam och glad att Alfred hamnade just på den skolan. Jag vet ju iof inget annat, och hade förmodligen varit lika glad med en annan skola, om det blivit det, men att det skulle bli så bra hade jag knappast vågat tro.

Nu har jag förberett middag och sitter ute och dricker lite vitt vin i min ensamhet och väntar på att alla ska vakna. Det är en helt fantastisk sommardag idag och en ljummen eftermiddag. Den första. Tänk vilken tur att de inte kom för två veckor sedan med allt det regnet vi har fått!

Vi får se vad vi hittar på i morgon och vad gänget orkar.

Ikväll blir det nog en tidig kväll för alla men lite god middag och en skål för brudparet i champagne måste vi få till. Min vinstflaska kunde inte ha kommit lägligare🍾

Alfreds Mopoke. Den på svart bakgrund med gul lapp i bilden till vänster.

  • Nära Agnes St, Auchenflower QLD , Australien

Gillar

Kommentarer

Maritha,
Så härligt med besök 👍💖
Woodrowz
Woodrowz,
Ja jättekul💗
nouw.com/woodrowz