Ny tur till berget

I lördags kväll var sista kvällen här för Ulla & Anders. Vi åt en god avslutningsmiddag här hemma men tyvärr utan alla barn. Ebba åkte ju hem på förmiddagen😭 och Nora, Sebbe & Erik var barnvakt ett dygn åt vänners barn (6 st) och Alfred var med där.

04 ringde klockan och strax före 05 körde Patrik ner dem till tåget mot Sydney. De ville åka tåg för att se lite mer av landet men det var verkligen en lång resa. 14 timmar! Hoppas det gick bra.

På Söndag morgon åkte vi iväg på klättring! Mårten, vän från Svenska skolan, ringde på lördag kväll och undrade om vi ville följa med och klättra i Glass House Mountains på söndagen. Gärna! Det var ju där vi var i söndags och gärna ville åka tillbaka till! Mårten är en erfaren klättrare men jag var verkligen inte säker på att jag skulle våga mig särskilt högt. Höjder är inte min grej. Vi tog oss upp en bit genom ett ganska svårt parti, men sedan kände både Patrik och jag att det kändes för osäkert. Det såg säkert värre ut än det var men en öppen klippvägg med 50-60% lutning lockade inte...Hälften av gänget klättrade upp till toppen men jag tyckte utsikten var magisk där vi var så det räckte. Alfred hade gärna klättrat högre om han fått. Han fick Mårten att lova att följa med honom en annan gång!


Hit gick vi!

Idag har det varit helgdag igen, Labour Day. Jag pluggade på fm och hade möte på länk med en gruppmedlem för nästa skolprojekt. Sen slog huvudvärken till och trots tabletter så sitter den fortfarande i lite. Var lite bättre på em så vi började se årets Mästarnas Mästare på play. Gillar det programmet. Streamar annars väldigt lite.

Avslutar helgen med den vackraste himlen💗💙

Gillar