Mamma MiađŸŽŒ

I gÄr kvÀll blev det ett spontant musicalbesök, Mamma Mia, med Nora. SÄ mysigt och en fantastiskt bra förestÀllning. Dansarna var oerhört duktiga. Lite lokal australiensisk touch men bara charmingt. TyvÀrr var det inte tillÄtet att ta bilder.

Idag har jag gjort det sista fixet i huset. SÄ lÄngt jag nu kommer sjÀlv. 3 lÄdor ÄterstÄr av alla 380+kolli(!) KÀnns verkligen skönt.
Patrik kom Àntligen hem ikvÀll, men dessa tvÄ veckor har gÄtt över förvÀntan. Containern Àr uppackad, jag hanterar bilkörningen och har fixat en massa nödvÀndigheter och det gÄr ju! SÄklart! Idag har jag tex hÀmtat guldklimparna- vouchers till Ätervinningen som jag lyckades fixa.

IgĂ„r (i pausen pĂ„ Mamma Mia) blev det en kort FaceTime med vĂ€rldens bĂ€sta kollegor. Saknar er❀
Ring oss gÀrna pÄ FaceTime, WhatsApp, Viber, Messenger....SÄ roligt nÀr vi hör av nÀra & kÀra. Vi Àr +9 h just nu frÄn Sverige. NÀr ni fÄr sommartid Àr det +8 h.

Erik har ’landat’ i skolan, sĂ„ Ă€ven den lille. Inte en ledsen min. Han förstĂ„r mer och mer och övar flitigt. I morgon Ă€r det lektion i Svenska skolan och det ser Alfred vĂ€ldigt mycket fram emot. Temat för morgondagens klasser Ă€r Ingvar Kamprad och IKEA.

God natt😮

  • NĂ€ra Bardon QLD , Australien

Gillar