Högtflygande 🚁

Det var med fjÀrilar i magen som jag tackade ja till min present frÄn Martin & Veronika, en helikoptertur över Brisbane. Jag ville verkligen vÄga. I gÄr var det sÄ dags. Flygturen utgick frÄn Archerfieldflygplatsen i utkanten av stan. Det var verkligen en fantastisk upplevelse och jag Àr glad att jag vÄgade. Det var ingen stor helikopter precis. Det var piloten Carl, jag och en pappa med sin son som flög. Carl var vÀldigt förtroendeingivande och utstrÄlade kompetens och sÀkerhet sÄ jag kÀnde mig trygg hela tiden. Dessutom var han trevlig, lÀttsam och rolig. Han kunde definitivt sitt jobb!


UQ poolen frÄn ovan. DÀr Àr det instÀllelsetid 04.50 i morgon bitti! Idag har jag chockat kroppen med bÄde booty barre och spinning. Nu fÄr det bli lite ordning pÄ trÀningen efter en slapp mÄnad.

The Gabba i Woolloongabba. FrÀmst för AFL fotboll och Cricket stadium men dÀr hÄlls Àven konserter.

Botanical Garden

VĂ„ra hoods💚

Idag har Alfred varit juniorskötare pĂ„ Koala Sancuary. Han hade fĂ„tt se en koalabebis!! Å vad avundsjuk jag blev! Den 🐹 han hĂ„ller Ă€r betydligt större och den hĂ€ngde sig visst fast i Alfreds axlar med ett vasst grepp. Kanske tyckte den lille sötnosen att greppet under rumpan inte kĂ€ndes tryggt nog😅.

Gillar