Hej då Klara❤️

Vi saknar henne redan! och Nora har börjat gå in i ’lågläge’ för i morgon åker även Louise. Klara lämnade vi av i förmiddags vid Greyhoundbussen mot Byron Bay på Roma St station.
Så supergulliga tjejer och så mysigt att få ha varit deras extrafamilj (&’mammagomma’) i flera veckor❤️Affe har älskat att ha 3 storasystrar och de är verkligen gulliga med honom.

Idag har jag tankat här för första gången. Patrik hade beskrivit hur man gör för det är inte riktigt som hemma. Måste nog erkänna att jag nog lyssnade med ett halvt öra för det var lite som bortblåst vid tappen. Man måste stoppa i sitt betalkort och fylla i ett reservationsbelopp på vad man ungefär tror att man kommer att tanka för och då reserveras de pengarna. Sen tar man ut kortet och börjar tanka -tänkte jag....

1. Det står inte 95 i tanklocket utan det sitter en Etanolklisterlapp....fast det är ju bensinbil vi köpt. Det vet jag. Nora fick ringa Patrik och dubbelkolla och det var 95 som vi trodde.

2. Det kommer ingen bensin. Patrik säger att det tar lite tid. Jag stirrar som en idiot på pumpskärmen innan jag ser varför inget händer....Jag hade inte svarat på en massa följdfrågor (läs reklam) ’Vill du spara poäng på xxx’, ’Är du intresserad av ditt eller datt’ NO NO NO NO sen morrade det äntligen till och pumpen kom igång. Full tank omkr 55 AUD ( ca355kr) Det är ju upplyftande iaf. Bensin är nästan det enda som jag hittat som är billigare här.

Sen får man absolut inte glömma att sätta i sitt kort igen så att den verkliga summan man tankat för dras från kortet och inte reservationsbeloppet (vilket görs om man glömmer att slutregistrera).

En till sak att lägga till listan över gjorda saker. Känns bra. Är också glad att jag relativt problemfritt tar mig runt med bilen nu, ofta utan gps. Hittar ganska bra. Både igår och idag har vi dock varit på okänd mark i stan och det har gått fint med gpsens hjälp. Känns skönt att inte känna sig så osäker längre. Framförallt skönt att hitta i närområdet.

God natt säger jag med med min alldeles fantastiska tandborstutsikt.

  • Nära Bardon QLD , Australien

Gillar