God fortsĂ€ttning 🎄

I gĂ„r pĂ„ julafton hade vi en liten julbrunch och delade sedan ut vĂ„ra julklappar. Mysigt och lugnt. SĂ„ annorlunda jul i Ă„r. Tycker Ă€ndĂ„ att vi lyckades skapa lite julkĂ€nsla dĂ€r pĂ„ förmiddagen. SĂ„klart Ă€r saknaden efter familjen hemma stor en dag som denna❀

Sedan Äkte Patrik & jag ivÀg till mataffÀren för att göra de sista inköpen inför kvÀllens middag hos Poppys familj. Vi ordnade huvudrÀtten; ugnsbakad lax med vitvinssÄs och pressad potatis + sallad. De hade fixat barnens mat, efterrÀtt och förrÀtten med pilgrimsmusslor och musslor. VÀldigt gott och jÀttetrevlig julaftonskvÀll.

NĂ€r vi kom dit möttes vi av den sötaste lilla varelse man kan tĂ€nka sig. Deras alldeles nya lilla vovsingđŸ¶đŸ˜ Nora blev helt kĂ€r (behöver jag sĂ€ga att övertalningskampanjen för hund Ă€r igĂ„ng hĂ€r😅) Den lilla vovven Moxi sov nĂ€stan hela kvĂ€llen i Noras famn & knĂ€.

Vi fick en spĂ€nnande julklapp av familjen Heard. Presentkort pĂ„ kajaktur pĂ„ Brisbane river. Det ska bli jĂ€ttespĂ€nnande men ocksĂ„ lite lĂ€skigt. Hoppas kajakerna Ă€r superstabila🙈

Idag har vi mest slappat. Nora och jag tog en promenad ner till floden nu sen eftermiddag. Lyckligtvis har det varit lite svalare de sista dagarna - i alla fall under 30°. I gĂ„r kvĂ€ll var det ’bara’ knappt 25°. SĂ„ underbart hĂ€rligt.


Alfreds solros som han sĂ„dde i skolan slog Ă€ntligen ut idag efter flera mĂ„nader utanför i en kruka. Nu tycker ju inte jag att det ser ut som en solros(!?)đŸŒ»men det finns kanske olika sorter? Sunflower stod det i alla fall pĂ„ lappen som följde med den lilla sticklingen hem.

Kan inte lÄta bli att tÀnka pÄ den hÀr TV serien varje gÄng jag ser ÄngbÄten pÄ floden. NÄgon som minns?

  • NĂ€ra Fairseat St, Auchenflower QLD , Australien

Gillar