Fredag igen🍋

Jag tycker att veckorna rasar ivÀg. Vi har redan varit tillbaka hÀr i 3 veckor!

I gÄr gjorde jag klart det sista ute för nu. Jag Àr grymt trött pÄ högtryckstvÀtten och allt trassel med alla slangar och sladdar och kopplingar. KÀnns som att jag har gÄtt kilometervis fram och Äter runt huset till kranen och in och ut med alla grejer.

TvÀttade plattorna runt poolen igÄr och trappan ner dit. Det blev vÀldigt mycket renare!

Idag Äkte jag ivÀg till IKEA en svÀng för att kolla efter en dyna till solstolen men den enda jag kunde tÀnka mig (fanns nÀstan inget att vÀlja pÄ Ànnu) kostade 650kr och det hade jag inte lust att lÀgga pÄ en dyna till en solstol som inte Àr vÄr.

Var nĂ€stan pĂ„vĂ€g att gĂ„ ut tomhĂ€nt men hittade en hög med böcker pĂ„ fyndet om IKEAs designhistoria som var nedsatt med 80%,  till 30 kr,  sĂ„ en sĂ„dan köpte jag med mig och sĂ„ mat förstĂ„s; knĂ€ckebröd, kaviar, köttbullar, kaviar (rom) pĂ„ burk, lingon, saltgurka och GODIS!


Var pÄ gymmet i morse pÄ ett Boot Camp pass. Tufft direkt pÄ morgonen men det blev inte bÀttre av att jag kom dÀrifrÄn med en blÄ höft (ni slipper bild - kan lova att det inte Àr snyggt!). Fastnade i nÄgot pÄ golvet nÀr vi sprang pÄ uppvÀrmningen och efter vad som kÀndes som en evighet, nÀr jag försökte ÄterfÄ balansen, sÄ föll jag handlöst ner pÄ vÀnster höft. Golvet Àr spikat och pÄ nÄgra stÀllen sticker det upp spikhuvud har jag mÀrkt. Vet inte om det var det eller om jag snubblade pÄ min egen fot men det var inte nice. Blir ju inte bÀttre av att ALLA stannar upp! Jag kunde ÀndÄ fortsÀtta men det tar en stund att samla ihop sig.

Efter uppvĂ€rmningen (som tog abrupt slut i och med mitt fall.....) skulle vi hĂ€mta mattor och dĂ€refter vikter. NĂ€r jag kom tillbaka rĂ„kade jag sĂ€tta mina kettle bells vid en annan tjejs matta - det hade skett nĂ„gon omflyttning av mattorna bredvid min medan jag hĂ€mtade vikter vilket förvirrade mig lite (omtumlad som jag var😅). DĂ„ tĂ€nker man ju sig att hon kunde ha sagt nĂ„got vĂ€nligt men hon bara stod och stirrade pĂ„ mig stint tills jag kom pĂ„ sjĂ€lv att det var fel. SORRY DÅ!

Passet Ă€r riktigt bra och hon som leder det Ă€r superbra, men jag vet inte riktigt om jag gillar kĂ€nslan i den gruppen. Jag har bara testat tvĂ„ gĂ„nger men Ă€ven första gĂ„ngen fick jag kĂ€nslan av att jag klampade in i nĂ„got. Ingen som hĂ€lsar pĂ„ morgonen. Är inte riktigt van vid det. Det Ă€r inte alls sĂ„ i de andra grupperna. FĂ„r vĂ€l Ă€ndĂ„ ge det nĂ„n chans till tĂ€nker jag.


I onsdags kom Alfred hem med en dansutmÀrkelse som han var omÄttligt stolt över. Det var han och tre till i klassen som fick en liten utmÀrkelse denna vecka efter veckans danslektion.

Det Àr nÄgot vi inte alls Àr vana vid hemifrÄn att eleverna bedöms och prisas pÄ olika sÀtt, faktiskt dagligen, men alla hÀr Àr sÄ vana vid det och glada för varandras skull sÄ det Àr inget anmÀrkningsvÀrt. Jag upplever det enbart som positivt hittills. StÀrker bÄde motivation o sjÀlvförtroendet hos Alfred.

Trevlig helg💛

  • NĂ€ra Bardon QLD , Australien

Gillar

Kommentarer