Födelsedagsproffs

Idag firar vi födelsedag no 5 sedan vi kom hit. Vi börjar få in rutinen. Idag fyller Filip 20. I morse fick vi upp en Happy Birthday ballonggirlang (ballong 2:orna var slut på K-mart så vi fick klara oss utan siffror) och så ordnade Nora o Linnéa en fin frukost följt av ett IKEA besök med köttbullelunch, eller faktiskt kycklingbullelunch om vi ska vara ärliga. Riktigt goda.

Kysshörna på IKEA Logan

När vi kom hem bokade Nora biljetter, för alla utom Alfred och mig, till Broncos hemmamatch i morgon på Suncorp. Det är Rugby League det handlar om. Omåttligt populärt och stan brukar korka igen och jublet vid varje poäng Broncos gör hörs hit. Sen tyckte Nora att de behövde se lite rutinerade ut i morgon så vi åkte upp till Broncos träningsanläggning i Ashgrove (där jag nästan hamnade i direktsändning en söndagmorgon om ni minns) och införskaffade kepsar i deras butik.

Middagen, grillade Angusburgare, avnjöts med U19 VM i innebandy på TV i bakgrunden. Nora o Linnéas tidigare lagkompis och vän Linnéa W spelar. Riktigt kul att se henne i Svenska landslaget. Så duktig⭐️

Nu åkte N, L & F en sväng in till stan för att fira vidare. Strax läggdags för oss andra 😉

  • Nära Bardon QLD , Australien

Gillar