En jobbig tid🦠😢

Även om vi försöker leva på som vanligt i möjligaste mån här så är det ju omöjligt att inte bli påverkad av vad som sker i världen. USA och Danmark stänger sina gränser......Det är ett skrämmande scenario. Känns overkligt. Det är ännu tidigt här. Tycker det känns som att oron (helt absurt) mer ligger på bristen på toapapper och konserver. Tror det finns 37 konstaterade fall i Queensland. Man har koll på deras smittvägar och ser inget fall av samhällsspridning här ännu MEN jag är säker på att det finns mörkertal här likväl som på alla andra ställen. Det är en tidsfråga och vi går mot vinter.

Just nu känner vi oss ledsna över att detta innebär att Magda och Hugo inte kommer till oss under påsk. Alldeles självklart att inte resa någonstans under rådande omständigheter men det känns tomt ❤️

Det blir inte heller någon 🐢hatching på Queensland museum då Brisbane Science Festival är inställd. Hur det blir med Schrek the Musical i maj, som Alfred fick biljetter till i födelsedagspresent återstår att se.

Sommaren i Sverige är osäker. Vi avvaktar och ser. Bara tanken att inte få komma hem till Noris och alla andra kära känns ledsam. Vi får avvakta och se. Hoppas annars kunna resa i sept/okt. Patrik skulle ha cyklat i franska alperna men det blir nog inget med det.

Tänker extra mycket nu på mina fina kollegor som kämpar på i hemma vården❤️och speciellt på min kära vän C som jobbar inom smittskyddet. Stay strong and safe❤️

Gillar