Bondi Beach 🌊🏄🏼‍♂️

Idag åkte vi, efter en kort kort vända i ett par butiker i stan, till legendariska Bondi Beach. Vi var inte ensamma kan jag säga. Från tågstationen Bondi Junction tar man buss till stranden och det var superlånga köer till bussarna. Tack och lov gick bussarna i stort sett non stop så det blev relativt kort väntetid ändå.
Vi mötte upp Nora o Ebba på beachen. De åkte direkt från Manley på förmiddagen. I Bondi Beach mötte vi också upp ’stora’ Nora, en vän till familjen/’släkting’ från Norge som nu studerar i Sydney. Det skiljer knappt ett par månader på henne och vår ’lille’ Nora. De fick heta så när de var små så vi kunde skilja dem åt i släkten😊. Så mysigt att träffa henne här idag💗.

Det var sannerligen inte lätt att ta sig från Bondi Beach till tågstationen Bondi Junction på eftermiddagen. Vi ställde oss vid den busshållplats som var sista stop från stranden, men kunde ganska snabbt konstatera att en efter en helt proppfull buss åkte förbi. Vi fick beställa en Uber - annars hade vi nog fortfarande stått kvar där.
När vi kom till centralen med tåget från Bondi var all tågtrafik mot flygplatsen inställd på grund av servicearbete och ersatt med buss. Gick ändå ganska smidigt och nu är vi hemma igen efter en väldigt bra helgtrip. Lite trötta i ryggar och ben, men vi laddar för Ebbas sista dag i morgon och tänker oss en dagstur till Bribie Island en bit norrut med ännu mer stränder, troligtvis inte så välfyllda dock.

Avslutar med lite Streetbilder från Sydney idag på förmiddagen.

  • Nära Mascot New South Wales , Australien

Gillar