”And big hug to you mamma bear😘”

Slutet på ett sms från en vän i fredags morse när hon önskade Nora en fin resa hem.

Jag nu har hon åkt hem vårt älskade stora barn och jag behövde den kramen😢 Konstigt att hennes rum är tomt. Hann tänka i en bråkdel av en sekund i går morse när jag var uppe tidigt att jag får vara tyst så jag inte väcker Nora innan jag såg den tomma sängen.

Nu har hon har landat hemma- mottagen av den bästa extrafamilj man kan ha❤️och så har hon ju sin Sebbe och alla andra fina hemma så hon har det toppen. Tror ändå hon tyckte det var lite jobbigt att lämna den här gången. Fler att sakna här som familjen med gullungarna som hon passat så mycket. Det var tårar när hon lämnade.


Ninis satt som en liten klisterlapp på Nora💗

En sista fläta och Pops 3:e kram💗

Och så det svåraste ❤️ att säga hej då till Alfred😢

Precis som förra året slog kylan till med full kraft samma dag som Nora åkte🥶 Alltså det är underbart med vintern här men inte inomhus... 17°....Elementen är framme och idag ska ulltäcket i sängen. Två kvällar nu har jag lagt mig med dubbla pyjamaströjor, ullstrumpor och element.

Uniqlos polotröjor i kashmir som jag fyndade i våras när de reades ut kommer rädda mig i vinter! 

Jag var ute en stund i fredags kväll på en lokal pub/restaurang med ett gäng mammor från skolan. Många uteställen är halvöppna så det var förvarnat om att ta på varm klädsel. Ullpolo o skinnjacka o svarta byxor! Så härligt att få klä på mig igen i min comfort zone! Jättetrevlig kväll!

I går morse cyklade jag en iskall river loop med min granne Rhys. Det märks i gruppen och på loopen att det är vinter. Markant färre som ger sig ut. Fyra lager på överkroppen stod emot kylan hyfsat men fötterna var som isbitar. Första värmande strålarna av solen fick vi en minut innan vi var hemma när vi kom upp på Birdwood Terrace. Vi skippade kaffet på det vanliga kaffestället och cyklade direkt hem för att inte stanna till och frysa. Rhys bjöd mig istället på en otroligt god kopp kaffe och en hot cross bun med smör (smakar som en lussekatt). Resultatet av detta lilla kaffestopp blev en nyinflyttad juvel i vårt kök! Vi har sagt länge att vi ska skaffa en ordentlig kaffemaskin så nu slog vi till☕️🖤 Det mottogs med blandade känslor av Noris....inte helt nöjd att vi fixade det 24 h EFTER att hon åkt😂

Tinat upp av det goda kaffet! Ser att jag skummade mjölken lämnat rester😂
Får jobba på en stylish presentation av kaffet.....

Idag ska vi göra en omflyttning i huset. Erik byter rum med Nora. Sedan ska vi till Svenska kyrkan i eftermiddag på Nationaldagsgudstjänst. Barnen från skolan ska sjunga ’Idas sommarvisa’, ’Den blomstertid nu kommer’ och ’Du gamla du fria’. Det blir fint🇸🇪

Vintertid är det svårt att se sig mätt på kvällshimlen ❤️🧡💛

  • Nära Fairseat St, Auchenflower QLD , Australien

Gillar