Header

Hej igen! :)

Jag skriver lite då och då som ni kanske märker! Höhö! Vi har fått besök här hemma, min kusin Tash och hennes pojkvän reser runt i Europa :)

Imorgon är det julafton, WIHOOOO! Haha :) jag har inte så mycket o skriva men skriver för o försäkra er om att jag lever i alla fall! :)

Kram! Ha en god jul och ett gott nytt år! <>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

The things you say "I can't believe I'm doing this" to, is the things you're gonna remember the most.

Likes

Comments

Denna sötnos lyckas alltid göra mig glad!
Likes

Comments

Godmorgon!
Har precis vaknat upp och kom att tänka på att jag vill ändra mitt hår lite, jag har alltid tyckt att min hårfärg har varit lite för ljus för mina ögonbryn. Jag vet inte riktigt vilken hårfärg jag har just nu, mörkblond i topparna och nå mörkare längre upp. Jag har även skiftningar i håret så det ser ut som jag har slingat det i vissa ljus.

Nu tror jag i alla fall att jag har bestämt mig för att färga håret mörkare!


Det som är inringat i rött är de färger jag har just nu idag, den ljusare i topparna. Och sen någon av de som är inringade i grönt vill jag ha, jag vill ha en liten mörkare, djupare ton!

Ska kanske kolla lite på hårfärger idag, vi får se :)

Ps. Skriv gärna vilken av de färger i de gröna ringarna ni tycker bäst om, eller välj vilken färg som helst som ni tycker mest om på paletten!

Kram!

Likes

Comments

Hej alla! laugh

Här får ni ett litet smakprov av min novell, det är en dikt som är min novells grundtanke!

Jag åker bort
Bort från mitt hem
Mitt hem som nu stod i lågor upp i skyn

Mitt hem som var översvämmat av vår girighet
Två motsatser möta varandra i en evig strid
För att sedan dö ut
Utan seger utan Förlust
Bakom oss lämnar vi den åt det öde vi gjorde åt den

Jag reser mot ingenting nu
Ingenting där något fanns
Hoppet var lågt jag kunde inte veta
Om liv där ute kunde slå ro

I det eviga svarta vi reste
Längre än vår art någonsin nått
Mörkret omfamnar mina sinnen
En svart blomma sakta dansande
I takt med den mjuka vindpusten
En blomma i fångenskap

Tiden nu stod still
Jag var fångad i mitt eget medvetande
Hoppet hade övergett mig
Lämnat mig försvarslös mot vad som väntade

Nu stod vi lika stilla som tiden
Våra kroppar ännu pulserande
I en okänd värld

Andas
In och ut
Orörd luft
kittlade i min kropp
Virvlade runt i mina lungor
Gav mig hopp

Jag reste mig upp
Öppnade passagen
Regnet tassade på mina kinder
Lätt och snällt
Var det verkligt det jag såg

Det var vackert
Som i en dröm
Aldrig hade jag skådat en sådan plats
Vattnet rusade fram mellan de majestätiska lövträden
För att sedan sammanföras med den stilla ytan
Som var ett kristallklart vattenhål

Vi förundrades av denna rena värld
Naturen inte ens rörd av en människas hand
Ändå så vacker och levande
Djuren levde i harmoni och frid
Nyfikna när vi vandrade förbi

Vår värld kunde ha räddats
Dess öde inte behövde vara total förintelse
Vi hade en chans att vända om
Men vi ignorerade varningssignalerna vi fick
Naturkatastroferna som blev bara värre
Och tillslut så kunde vi inte göra annat än att lämna den åt det öde vi gjort åt den

Likes

Comments

 

Hej!

Har inte varit aktiv jag vet, jag glömmer hela tiden bort att jag börjar blogga igen! Haha jag är så patetisk! Till alla er som läser min blogg, förlåt mig! Ska försöka skärpa mig, mitt liv har som sagt varit lite turbulent men vissa saker har ordnat upp sig med några grejer fortsätter att krångla.

Jag sitter nu och har sista dagen ledigt på min fyra dagars helg, riktigt gött! Hade studiedag i fredags den har jag ledigt idag också, har tänkt mig att läsa på min bok (The Hunger Games: Mockingjay, kommer en recention senare) och skriva på min novell som ska in på fredag till en tävling i skolan, jag deltog förra året också och kom trea så det var riktigt kul! Om någon är intresserad av att läsa förra årets novell så kommentera så lägger jag upp den! Kommer även lägga upp detta årets novell, vare sig ni vill eller inte ;)

Om ni har samma humor som jag kommer ni skratta er igenom denna video precis som jag, detta är pewdiepie/Felix och Cutiepie/Marzia, de är två av mina absoluta favorit youtubers och de är även ett par! Enjoy! :D

Kram!


Likes

Comments

Tjosan!
Jag tror att jag fångat lite inspiration igen, äntligen! Jag tänker inte berätta allt som har hänt utan tänker titta framåt och försöka göra min blogg till en positiv inspirations sida!

Jag har just nu samhällskunskap där vi jobbar med lite frågor och annat! Fick veta att jag fick B på förra provet vilket gjorde mig glad :D

I framtiden tänker jag försöka blogga två gånger om dagen, ibland kan det bli tre! På helger blir det en gång per dag :)

Här kommer lite inspiration, kram!

Likes

Comments

Har inte tänkt på bloggen någonting under lovet vilket var väldigt dumt av mig!

Jag har tappat min inspiration lite och försöker så igång skrivandet igen men det funkar inte. Har därför bestämt mig för att pausa i bloggandet en stund tills jag fått lite inspiration igen!

Hoppas ni förstår, kram!

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte postat! Jag hade nog fått in vanan av att inte posta varje dag... Hemsk ledsen, ska försöka få ordning på rutinerna igen!

Jag tänkte just på lite saker. Det har hänt lite grejer i skolan, som jag tänker ta upp ... Först och främst så är det en nära vän som har varit väldigt dum mot min andra vän, såklart är detta inte acceptabelt, men jag vet också att min vän som gör detta har haft det väldigt jobbigt hemma och inte haft riktigt någon att prata ut med, såklart är detta inget skäl att göra så som hon gjorde men jag vet i alla fall anledningen.

Vi bestämde att vi skulle konfrontera henne för ett tag sedan och vi gjorde det, vi sa allt som vi ville få sagt och ifrågasatte varför osv. Fast egentligen så har detta förändrat min syn på saker, fast då efter detta snack. Min vän sa att hon skulle ändra på sig och sa förlåt och jag är inte vrång, jag är villig att ge människor en andra chans.

Min syn på vilka jag ville vara med ändrades efter detta snack, jag märkte att alla mina andra vänner som hade konfronterat henne med mig fortsatte att snacka skit om henne, (t.ex pratat skit om hur hon klär sig osv, sånt som inte ens har med grejen att göra) ÄVEN fast hon har sagt att hon skulle ändra sig och att hon inte ens fått en chans att visa att hon vill ändra sig. Jag tycker detta agerande va ganska omoget! Visst hon har varit väldigt dum, ja, men om hon är villig att ändra sig så kommer, i alla fall jag, acceptera det och ge henne en andra chans, jag har haft henne som vän för länge för att bara skita i henne. Och om jag får lov att välja mellan Denna vän och de andra, då väljer jag nog fan min vän, för hur de betedde sig efter vi pratat med henne var inte okej, de agerade väldigt omogen genom att inte ge henne ens en chans!

Min mamma är väldigt god vän med min väns mamma och mamma har berättat hur förvånad min väns mamma är, att min vän är som helt omvänd, det är som en helt ny person. Och detta visar att hon visst har ändrat sig, hon har vaknat upp och sett vad hon hållit på med och är villig att ändra sig.

Fick bara lov att skriva av mig, sorry om det blev lite rörigt <3

Kram

Likes

Comments