Header

Jag valde att försöka skapa egna små tavlor till dockskåpet. Som ramar använde jag tändstickor som jag klippte av toppen på. Sedan grundmålade jag tändstickorna med vitt så att ramarna blir vita. Efter det klippte jag ut bilder på blommor ur Lidl bladet och limmade fast dem på ett tjockt papper. Tillsist klippte jag tändstickorna i rätt storlek och limma fast dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag började med att grundmåla alla delar för att tidigare tapeter inte ska "lysa" igenom. Efter detta har jag tapetserat lite fondväggar.


Likes

Comments

Jag har läst på olika bloggar där dem gjort renoveringar av dockskåp att de använder glasspinnar till golv för att de ska se ut som trä. Detta ska jag också göra så jag ska försöka leta reda på glasspinnar billigt någonstans. Jag ska ju till GeKås Ullared om några veckor så får väl leta där först och främst.


Likes

Comments

Nu startar jag då med renoveringen av dockskåpet!

Före bilder!
Här har jag plockat isär dockskåpet så att man kommer åt alla delar ordentligt.

Likes

Comments

Som ni säkert märkt har jag inte lagt upp göra böcker på ett tag. Det har varit så mycket annat jag velat göra så jag har valt att ta paus från utmaningen och göra det jag känner för. Numera känner jag för att renovera ett dockskåp! Så nu kommer ni få följa min utmaning med dockskåpet ;)

Här har ni min söta kisse Lego som mer än gärna vill hjälpa till med renoveringen... Vilket han inte får eftersom jag gärna vill behålla honom grå och inte i någon annan färg när jag målar dockskåpet :P


Likes

Comments

#challenge #werewolf

Likes

Comments

Rivaler och älskande är skriven av Nora Roberts och är en romantisk deckare.

Jag gillar Noras sätt att kombinera deckare med romantik! Boken är spännande från start till slut. Att komma underfund med om det var mord eller inte och i sådana fall vem den skyldiga var blev klurigt och slutet var förvånande. Boken är läsvärd!

Rivaler och älskande får 4 av 5!

Baksidestext: Journalisterna Laurel Armand och Matt Bates jobbar på samma redaktion - på en tidning som ägs av hennes pappa. De är bittra konkurrenter och båda har siktet inställt på att bli den bästa reporten. När en kvinna söker upp Laurel för att hon vill ha hjälp att nysta i sin systers mystiska död måste de två rivalerna samarbeta. Mordhistorien leder dem ut i New Orleans träskmarker där faran ständigt lurar. Och när de inser precis hur illa ute de faktiskt är kommer alla känslor upp till ytan: prestige, stolthet, envishet ... Och passion. Kan de hantera attraktionen som plötsligt blandat sig i leken, och ändå hålla huvudet kallt nog för att lösa mordgåtan?


Likes

Comments

Nyckeln till lycka är skriven av Nora Roberts och är en romantisk drama.

Boken är bra! Den visar på hur olika två personer kan ha upplevt en situation och hinder som kan hamna i vägen i livet. Däremot är jag inte helt förtjust i den manliga huvudkaraktärens sätt att agera jämt men i slutändan blev det bra tillslut ändå ;)

Nyckeln till lycka får 3 av 5!

Baksidestext: Genom hela livet har Raven längtat efter en enda sak; att bli älskad. Ironiskt nog är det ur denna längtan hon hämtar inspiration som sångerska, och det är också förklaringen till hennes otroliga framgång som artist. För Raven låter publiken älska henne. Trots att hon knappast saknar beundrare är steget att inleda en relation alltför stort. Ingen ska få såra henne som Brandon Carstairs gjorde. Fem år tidigare gav hon honom sitt hjärta - och blev sedan lämnad. Såren har läkt men ärren påminner henne ständigt om att vara försiktig. Så gör Brandon av sig med ett otroligt erbjudande. Han vill att de tillsammans ska komponera aoundtracket till en storfilm. Vågar Raven tacka ja? Och i så fall stå emot honom - vill hon stå emot?


Likes

Comments

I en annan del av Bromma är skriven av Martina Haag.

Boken lät väldigt rolig på baksidan och jag hade stora förväntningar på den men efter halva boken så hade inget roligt direkt hänt. Den var bara deprimerande och behandlade stora frågor som vad gör jag med mitt liv, vad har jag missat, vad finns i framtiden för mig, fungerar detta verkligen osv. Det var inte förrän i slutet av boken som det började bli intressant men jag kände att det vägde inte upp för resten av bokens deprimerande anda.

I en annan del av Bromma får 1 av 5!

Baksidestext: Mitt liv har blivit lite rörigt på sista tiden. Varför ligger jag obekvämt på barr och blåbärsris och små stenhårda kottar och spionerar på min familj i kikare? Varför dyker Lars Adaktussons rödblonda huvud upp så fort jag sätter på teven? Vad hände med min koll på band och musik? Jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent. Sju år har gått sedan Bella fick sparken från Dramaten. Nu är hon gift och har fått två pojkar med den framgångsrike tevestjärnan Matte. Själv jobbar hon i receptionen på TV4 och undrar vart hennes liv och drömmar tog vägen. Blev det inte mer än såhär? Matte tror att Bella har åkt på semesterresan som han så omtänksamt har köpt till henne. Bella tror att Matte är på landet och har sommarlov med pojkarna. Det visar sig att båda två har helt andra planer.


Likes

Comments

Anonyma skoälskares klubb är skriven av Beth Harbison och är en roman fylld med drama.

Jag gillar denna bok mycket, den visar hur viktigt det är med att prioritera i livet och hålla koll på sin ekonomi. Boken var lite trög och svår att komma in i men efter ett par kapitel så är man fast. Ibland kan det vara lite otydligt kring vem det handlar om fast det är inget man direkt stör sig på.

Anonyma skoälskares klubb får 3 av 5!

Baksidestext: Lorna Raffertys ekonomi har kraschat. Hon har skulder upp över öronen men kan ändå inte sluta handla på eBay. Skor är hennes passion och trots sin pengabrist kan hon inte tänka sig ett liv utan ett nytt par ibland. Det är då hon kommer på den briljanta iden att annonsera efter andra i samma situation. Gruppen träffas en gång i veckan. Där finns Helene, hustru till en politiker som håller hårt i plånboken, Sandra som finansierar sitt skobehov genom att jobba med telefonsex och Jocelyn, som egentligen inte vet så mycket om skor, men som gör allt för att komma bort ifrån sitt trista jobb som nanny. Under tisdagskvällarna byter de märkesskor. Men de börjar också lära känna varandra, och en vänskap formas som hjälper dem igenom problem med pojkvänner, äkta män, uppdykande hemligheter från det förflutna - och utpressning.


Likes

Comments