Svårt att sova......så ja skapade mig en blogg!!!

Jaha hur början man egentligen en blogg....kommer ju troligen bara skriva ner lite tankar och funderingar i livet just nu.

Ja kunde ju inte sova eftersom det är så väldigt mycket som snurrar i min skalle just nu. Vet inte hur många killar som bloggar men det verkar inte vara så många eller så har ja bara hamnat väldigt fel och detta är en all Girls blogg?? vem vet. Men det kvittar för mig.

Jag bryr mig faktiskt inte om någon läser detta eller inte, det är mest för min egen skull ja skriver ner lite för at lufta mina tankar. kunde ju skrivit en dagbok kanske men känns som det är samma sak.

Mitt liv är som en enda parodi egentligen och ja kommer väl att skriva ner lite olika saker som har hänt mig genom åren. Jag är född med otur för ja har börjat leva efter mottot 1 positiv och 3 negativ....för varje gång det händer något bra i mitt liv så kommer det direkt 3 käftsmällar som tar bort glädjen och det snabbt som fan. Vinner ja 2000kr på tipset så går bilen sönder för 4000:- och får ja 1000 :- i julklapp så får ja en inflammation i tandköttet som kostar lite mer än dom sketna 1000:-. typ så är det hela tiden. och har varit sedan dagen ja fyllde 25 år och nu är ja snart 39 så.

detta inlägget blir inte bättre än så här men det kommer mera.....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229