Så då va mello igång också!!

Okej så nu har deltävling 1 precis slutat av melodifestivalen. Mina första tankar om detta är helt enkelt att nu är det nog slut på bra idéer, för det va inte många bra låtar i omgång 1. Dom enda 2 som får godkänt här och borde gått till final va helt klart The Mamas och Malou Prydz.

Enda Anledningen till att Robin Bengtsson gick till final är helt enkelt att tonårs tjejer inte ska få ha en mobil telefon. Låten va fruktansvärt seg och tråkig men ändå går han till final med den låten. Samma sak med Felix Sandman ja menar kom igen va fan va det för jävla låt. Visst Suzi P och OVÖ va så fruktansvärt dåliga så det va ju inte mycket konkurrens där ikväll. Sonja Alden hon näää inga kommentarer ens.....

Hade varit bättre vi skickat pausunderhållningen till final med Sean banan och Jan Johansen och sedan Lilli och Sussi till andra chansen det va ju dom som sjöng bäst ikväll. jag har inga höga förväntningar på nästa vecka heller ja menar va fan Thorsten Flinck. Nä nu väntar jag in omgång 3 och Drängarna så får vi hoppas dom levererar men troligen inte eftersom det är ju inget svenska folket gillar precis.

Måste bara lägga in den löjliga saken att dom skulle strunta i att flyga till Linköping för att Greta skolstrejkade va fruktat löjligt och inte ett dugg kul.

Pepsi Max 4 life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229