Glad Alla Hjärtans dag eller

Jaha då va det den dagen på året igen och för 3:e året i rad är man singel.

Haha jag är inte alls bitter utan det är väl mer att jag faktiskt aldrig varit singel så här länge innan och när man ser alla lyckliga par särskilt en sådan här dag då blir man lite avis. Det är klart man saknar att ha någon som man kan mysa med på kvällarna och ha någon att skämma bort en sådan här dag.

Jag har ju iaf mina barn och det värmer ju faktiskt lite extra en dag som denna. Idag har vi haft en riktig mys kväll med massa gott. Hallon, Jordgubbar, blåbär, chips och kakor. Vi har kollat på Drakryttarna och bara haft en kanonkväll. Men nu sover dom gott och då sitter man här ensam i mörkret och funderar.

En dag hittar du också den rätte brukar alla säga till mig men det tvivlar ja starkt på. Kommer man inte ens så långt som till en dejt utan att bli dissad sista sekunden hela tiden så...Nu har faktiskt även morsan sagt att du kan lika gärna vara singel istället för det funkar ju för din morbror. Han har ju tjejer lite överallt sa hon. Men jag har ju inte något sånt heller haha. Jag har snart glömt bort hur tjejer ser ut, vad är det för något egentligen är dom en myt??

Pepsi Max 4 life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229