Fjollbads söndag!!

Idag har min äldsta dotter varit på sitt första barnkalas. Såklart så utspelade ju detta sig på Leos lekland och hon va ju helt i extas ungen när man kom fram. Först fick dom popcorn och glass sen va det som att släppa ut kor på grönbete när dörrarna öppnades till leklandet. Man såg glimtar av henne lite här och lite där det va typ allt. Det är lite tur att hon har fått min röst så man hör henne hela tiden iaf. Jag kallades ju för decibel i skolan haha.


Sen körde vi inom affären på hemvägen och köpte lite mys till kvällen också. Hade min dotter fått välja hade hela affären hängt med hem.... Får ja det pappa NEJ får ja det Pappa NEEJ men en leksak då? NEEEJ Ja vill HAA en leksak NEEEEJ jag bestämmer ja ska ha en leksak NEEEEEEEEEEEJ!!! Dumma Pappa....mmmm.
Det slutade med tårta och godis så hon skulle sluta tjata om leksaker så ja kom ju lite billigt undan iaf.

Kvällen Slutade med ett skönt bad för min del. Jag är nog lite som Chandler i vänner där haha. Män duschar det är väl ingen man som badar sen ligger man där med bubblor och annat i vattnet och myser haha. Det är förbannat avslappnande med ett skumbad och lite musik.

Pepsi Max 4 life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229