Eringsboda och Drängarna

Igår va jag och 2 polare och kollade på Drängarna i Eringsboda. Jag hade aldrig varit i Eringsboda innan men nu vet jag iaf att det är mitt ute i skogen och det är verkligen bönder där och hänger. klädstilen va oerhört mycket hängselbyxor och bonna keps. Det va en väldigt trevlig kväll med många goa låtar och härligt folk. Dom körde ju många klassiker som ( Om du vill bli min fru, Kung över Ängarna, Snickerboa och sen Efterfest) Drängarna har ju min röst i mello detta året. Ja vet ja säger Mello men ja erkänner också att ja kollar på det varje år. Det kommer ju alltid några band man verkligen känner man vill se hur dom gör sig i mello.

Det enda negativa med Eringsboda brunn om man nu ska ta upp det så va ju drickan fruktansvärt dyr så det märks ju att dom slutat med HB i bygden iaf så det va väl ett steg framåt på något sätt.

Sen har ju jag märkt att ja måste försöka hitta en ny polare att ha med mig när ja ska ut för min kompis är bara ute efter att hitta en tjej så han går runt ser sur och arg ut hela kvällen med en öl i näven och raggar på alla och ingen nappar. Så ofta står man där solo på dansgolvet istället. tur vi hittade ett trevligt gäng från Nybro som vi hängde med största delen av kvällen på dansgolvet iaf. På väg hem va min polare så jävla full så han la sig mitt på parkeringen i en vattenpöl och sa ja sover här i 2 min. Vilken jävla parodi och försöka lyfta upp han igen. Sen på hemvägen körde vår chaffis fel också så vi hamnade på en skogsväg i typ 30 min och det gick knappt att ta sig framåt med bil där så det blev en oerhört spännande hemfärd.

Pepsi Max 4 Life


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229