Drar mig undan mer och mer!!

Jag är en person med väldigt dåligt självförtroende och det är kanske inte så konstigt egentligen med allt som har hänt i mitt liv. Jag har några få vänner kvar men ja drar mig undan från dom mer och mer. Det är lite så att jag känner att jag helt enkelt inte förtjänar att ha vänner. Vissa dagar i livet är det så fruktansvärt jobbigt att stiga upp och behöva dra på smilbanden och ha det där falska leendet så alla tror att man mår bra. När jag har sådana dagar så blir jag mycket hårdare i mitt sätt som person och ofta sårar jag folk runtomkring mig för att dom helt enkelt ska tycka illa om mig. Eftersom jag tycker det är enklast om alla hatar mig.

Dom senaste åren på jobbet så har jag varit i drömmarnas värd. Jag går runt och funderar på olika sätt att avsluta mitt fruktansvärt tråkiga, patetiska liv. Jag har nog funderat ut dom allra flesta sätt som finns att avsluta mitt miserabla liv. Sedan får jag upp en bild på mina barn och det är det enda som ger mig hopp i livet. Jag hade velat träffa någon och vara lycklig tillsammans med. Jag som person är inte gjord för att leva ensam det tar hårt på mitt psyke att inte få känna kärlek. Varför ska det vara så oerhört svårt att kunna träffa någon och bli kär och leva ett bra liv ihop med.

Jag har vänner på jobbet som jag behandlar väldigt illa men ändå stannar dom vid min sida och jag förstår verkligen inte varför. När någon kommer fram och ger mig en kram på jobbet så är jag så nära att bryta ihop och börja gråta. Jag förtjänar inte att ha såna vänner!!

Varannan vecka har jag mina barn torsdag till måndag och den helgen är underbar och det är mycket kärlek men sen åker dom hem till sin mamma igen och jag sitter helt ensam hemma. Jag har ingen att umgås med på dagarna och jag har tröttnat på att höra av mig till folk som aldrig svarar eller är intresserade av att vilja träffas längre. Det är inte meningen att jag som person ska må bra och jag har börjat inse detta mer och mer och det är därför jag sårar dom få som finns kvar.

Pepsi Max 4 life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229