Jag ligger just nu inlagd på psyk för andra gången på en månad. Efter att min fästman lämnade mig i oktober förra året har allt gått åt helvete. Jag är helt nedbruten i huvudet och orkar knappt göra något. Bara att duscha är en framgång i vardagen för mig just nu. Jag vet inte var jag ska ta vägen längre så jag la in mig själv igår eftermiddags.
Hoppas på att stanna minst en vecka då jag inte klarar av att deala med mina demoner själv just nu.
Hoppas alla andra mår bättre än vad jag gör.

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var jätte längesen jag uppdaterade här men det har varit så mycket senaste tiden. Jag och min fästman avbröt förlovningen och gjorde slut så nu måste jag flytta tillbaka hem till mamma och pappa då jag sa upp min lägenhet för att vi skulle flytta ihop men sen så gjorde vi slut så dem planerna gick ju åt helvete. Men i övrigt så mår jag helt okey. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men vi får väl se.

Hoppas alla får en fin dag.

xx

Likes

Comments

Imorse när jag och älskling vaknade så låg vi kvar och mös ett tag och sen gick vi upp, gjorde oss i ordning och åkte till väla då jag behövde handla en sak till haloween. Sen skjutsade han mig till mina vänner då min ena vän är sjuk och i behov av hjälp och den andra, hennes syster var på jobb. Nu har vi precis ätit en mysig och väldigt god middag och kollar på "Snakes on a plane".

Ha en fortsatt trevlig kväll.

xx

Likes

Comments

Anledningen till att jag inte uppdaterat här är för att min älskling varit nere på besök över helgen och att jag vridit sönder min värsta axel så är lite långsam i saker och kan inte röra min arm allt för mycket så just nu bor jag hemma hos mamma och pappa då jag behöver en del hjälp just nu då jag har mitella och inte ens kan diska då jag inte kan röra armen mer än nödvändigt för att det gör ont.

Hoppas alla får en trevlig dag iallafall.
xo

Likes

Comments

Imorse hade jag ju min arbetsintervju och det gick jättebra och dem vill att jag kommer in på onsdag för kundrekrytering tror jag det hette. 👍🏻 Resten av dagen har jag spenderat med att promenera genom stan i sonen och den sista timmen har jag bara suttit på espresso house och läst en av mina favoritböcker. Älskling slutar 17:00 så han skulle hämta mig efter det.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
xx

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg då mannen min måste tillbaka till Göteborg för han ska vara på jobb imorgon, anledningen till att jag åker med är för att jag har en arbetsintervju imorgon och för att jag älskar att åka bil med honom då vi alltid har dem bästa konversationerna i bilen konstigt nog.

xx
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

Jag och min underbara man var och såg Det ikväll. Fy helvete vad läskig den var. Originalet såg jag när jag var runt 13 och den har stannat med mig sen dess och den nya var ännu värre. Och sen hade dem en lite extra surprise på slutet. Värd och se. Jag lovar.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
xx

Likes

Comments

Idag är nog den bästa dagen på en vecka. Jag mår bättre än vad jag gjort resten av veckan. Panikångest attackerna har avtagit och inatt har jag faktiskt fått sömn. Men jag fortsätter att ta mig samman så idag ska jag bara sitta på uteplatsen hos mina föräldrar, lyssna på en poddcast och dricka te. Sen när ,min bror kommer hem så ska jag fixa middag till oss två och sen ska vi nog bara kolla på film och ha lite mys tills mamma kommer hem.


Ha en fortsatt trevlig dag.

xo

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat här. Förlåt för att jag inte svarat på sms eller samtal. Förlåt för att jag varit offline på sociala medier. Självklart finns det en förklaring till detta.

Jag har inte mått så bra på sista tiden. Jag har haft pms och panikångest attacker. Efter att mannen i mitt liv blev tvungen att flytta till Göteborg i början av sommaren och jag är så illa tvungen att stanna här så har jag inte riktigt varit på topp. Jag har känt mig så fruktansvärt ensam och att inte kunna träffa honom när som helst hela tiden utan behöva vara ifrån honom längre perioder tär på mig då han är, inte bara min älskling, utan även min bästa vän.

Hoppas alla kan ha överseende med detta och stötta mig under tiden jag tar mig samman.

Godnatt.

xo

Likes

Comments

I skrivande stund är jag påväg till drivhuset. Jag gick upp klockan 8 imorse och blev överlycklig över att det var skitväder för det betyder att hösten har kommit och jag kan äntligen börja använda min fluff jacka. 😍😍

Ha en bra dag alla.

xo

Likes

Comments