Creepy ppl

Yo o/ yes, jag låste min blogg för ett tag sen. Jag har inte riktigt haft lust att blogga. Har ist börjat med Insta'. Så bloggen kommer vara död från och med nu till jag hittar suget igen för det :) Åå nej, jag tänker inte ge ut min Insta' offentligt, är trött på massa creepy ppl som hör av sig xDD Men kan gå igenom snabbt vad som hänt :)) Vi har badat mycket under sommaren, och kommer antagligen fortsätta tills sommarn tar slut, sen åker vi på semester i höst till Turkiet! FETT NICE! världens bästa födelsedags present ever! EVER! vi ska åka till ett av dom finaste ställerna man kan åka till där, höhö :^)) Sen har jag fått en ny lägenhet, en akutlägenhet då min lägenhet fick en stor vattenskada.. Inte mitt fel, lovar. Det var vattenrören i väggen som spruckigt ändå ifrån grannen åvanför min lägenhet och ner till min våning typ.. Nice... Men aja! Det håller dom på att lösa med, så får kanske flytta tillbaka till min mysiga lya i sen höst :) Lillknodden sjunger både på engelska låtar å svenska låtar, riktigt kul att han förstår engelska och svenska lika bra :^) Sen har jag träffat en ny pöjk, som vet om allt, allt som hänt mig igenom åren, och han är väldigt förstålig och försiktig med mig. Det är nog första ggn på många år jag inte är, rädd att vilja öppna upp mig för någon ny, men det skrämmer mig lite faxtist, att jag inte är rädd för det.. Men känslor skrämmer mig ftf, men vi löser det, han stöttar å hjälper mig jätte mycket, även om han inte vet om det själv kanske. Nu kommer säkert någon dum jävel som läser det tänka ''varför ens vilja vara med någon om man inte är redo?'' well, ibland finns det saker man inte kan förklara helt enkelt. Jag kan inte gå å vara förstörd hela tiden, i resten av mitt liv. Och L vet att jag är väldigt förstörd efter allt som hänt mig.
Men jag vill bara säga till alla som tror att man inte kan bli älskad bara för att man känner sig trasig, det är okej att bli älskad även om du har ärr i hela din själ, det är okej att låta någon älska dig. Det kan ta tid innan någon förstår dig, det kan ta tid innan du vill tillåta att någon ska förstå dig, att gilla, älska dig. Men det är okej. Det är okej att vara trasig. Vi är värda att bli älskade ändå, på riktigt. Utan misshandel, utan lögner, utan att någon går bakom ryggen på oss. Maskrosbarn och bokstavsbarn är värda att bli älskade, glöm inte det.

Men nu säger jag Godnatt till bloggen, vi får se när jag vaknar till liv igen här. Hoppas ni får en awesome fortsatt bra sommar, med massa sol och massa lycka! Så säger vi Godmorgon en annan dag ;))


Likes

Comments