Wodday Sisaho

Köpte dessa kängor från nelly.com och för ens gångs skull levererade dom med sin leverans!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år på er!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Hoppas allting är bra med er, med mig är det bra!
Idag har jag varit på stan med Rebecca och hennes lilla gobit! Hittade en leopardmönstrad kofta, två stycken basict-shirtar (en svart & en vit), samt en tröja! Köpte mig även ett ritblock med färdiga mönster i som man ska färglägga!

Skulle precis hem och sova när det ringde och ville att jag skulle jobba, ska jobba natt och därför tänkte jag sova! Men nu blir det jobb 16:00-21:45 och sen från 21:45-07:45. Sen börjar jag kl 15:00 igen!

Likes

Comments

Fick dessa skor utav Eric i julklapp igår. Älskar dom redan och har bara använt dom en gång, sådär supersnygga och supersköna! Love them

Likes

Comments

Likes

Comments

Om du kunde återuppleva ett minne under året, vad skulle det vara? - Det skulle vara Australien med Line, Amilia, Mimmie och Alexia!

Tre ord som beskriver det här året: - Roligt, lärorikt och känslosamt!

Vad var ett nyårslöfte från förra året som du fulländade? - Att sluta röka! Brukar aldrig ha nyårslöften och brukar definitivt aldrig hålla dom - men har varit rökfri i 7 veckor snart. Ute i sista minuten haha.

Någonting du ser fram emot 2016: - Att resa, jobba en massa och verkligen kunna unna mig! Måste sluta vara så snål. Ser även framemot att ta körkort.

Vilket klädesplagg bar du mest under året? - Förutom mina svarta jeans så blev det min svarta bombarjacka!

Vad lärde du dig under 2015? - Att ingen är perfekt, att alla gör misstag och det är okej. Jag lärde mig även vad äkta kärlek är (oh my god sooo cheesy).

Vad är dina nyårslöften för detta nyår? - Att unna mig själv, både grejer och kläder! Samt att resa mycket och inte vara så feg!

Vad hoppas du på mer kommande år? - Äventyr! Allt ifrån festivaler till äventyr utomlands!

Vad var den bästa saken under året? - Att jag var till Australien, att jag fyllde 20år och att jag blev tillsammans och sambo med Eric!


Vad var den bästa presenter för i år? -
Att alla i min närhet mår bra, men den bästa fysiska presenten är min iPhone 6, så jävla ytligt - jag vet. Men det är sant.

Vad var dina bästa tillskott i garderoben under 2015? - Oj, det vet jag inte.. I skoväg var det nog mina vita Nike Air Max och i klädesväg är det nog.. Min svarta flufftröja och mina klänningar från Australien.

Vad var det mest utmanande saken under året? - Det vet jag faktiskt inte.. Kanske att behöva avsluta några "vänskaper" som inte gav mig någonting tillbaka.

Vad var en oväntad lycka under året? - Att efter ha varit smygintresserad av Eric i två år (då träffades vi i några månader) så vågade han äntligen visa vad han också kände! Det var oväntat!

Vem hade du den mest värdefulla relationen till? - Som vanligt till min mamma, hon är mitt allt!


Vad var din största personliga förändring mellan januari – december? -
Att jag äntligen insett vad jag förtjänar! Att jag inte kan anpassq mig till alla andra hela tiden utan måste sätta mig själv i första hand! Det insåg jag under min tid i Australien - tack vare Mimmie!

Vad slösade du din tid på mest under året? - Tyvär på oäkta vänner, och fuckboys.

Vad spenderade du mest tid på? - Vänner och familj!

Likes

Comments

Här har ni två bilder från senaste dagarna!

Har såklart jobbat, men idag är jag ledig! Kör jobb imorgon igen men är ledig två helger i rad, det är jag värd efter ha jobbat tre helger i rad!

Och den söta hunden är (tyvär) inte min..

Likes

Comments

Godmorgon lördag!

Nu kör jag mitt sista lördagspass för detta år! Ganska konstit känsla att det snart år 2016, alltså tvåtusensexton!

Jag har försökt funderat ut lite nyårslöften och det enda jag har kommit på är att tänka på min hälsa, alltså äta bättre, motionera mer och gå ner i vikt.

Igår gick mina jeans sönder vid knäet, så klippte sönder resten så det blev lite snyggare. Nu diggar jag dom

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag varit ledig hela dagen, är ledig imorgon också. Jag sov till 11 idag, sen har jag varit ute på stan och kikat, gjort potatisklyftor med fläskfilé och gud vad "lyxigt" att slippa äta ur en matlåda, haha.

Har även kunnat sminka mig, haft blus på mig och målat naglarna idag! Det är vardagslyx för mig.

Likes

Comments

Helt svartklädd idag, haha. Svart är min favoritfärg så.

Nu ska vi åka och lämna tillbaka syrsorna som Eric fick i födelsedagspresent av sin kusins fru igår. Hon och jag var osams där ett tag, haha. Tur man kan lämna tillbaka dom!

Puss

Likes

Comments