längtat så mycket efter att få träffa dig pappa. Hoppas tulpanerna piggar upp lite❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​idag har det varit en jobbig dag. Kämpar för att hålla mitt humör uppe och vara så bra mamma som jag bara kan bli. Men tar emot när ens inre inte mår bra. Jag kämpar för att hålla mitt humör uppe men ibland faller jag ner i detta mörka hål och känner mig deppig, stressad och väldigt ledsen. Tårarna bara rinner som en lång flod som aldrig tar slut. Får ej stopp på det. Det värsta är när man ringer och ska försöka prata och vara stark. Han på den andra sidan av luren ska inte behöva höra att man är ledsen. Han har tillräckligt mycket att tänka på. Han somna i luren idag så fick lägga på själv idag. Han sa att han fått ny medicin. 

Vi bara ber för honom att han ska orka längre. Pappa du är bäst som kämpar. Du har ett starkt hjärta och vi lider med dig.

You'll never walk alone❤️

Likes

Comments

Hugo har blivit van att bli fotograferad sedan han kom till oss. Jag älskar att fotografera och naturen är så vacker. Sen smycka naturen med en sån här fantastisk kille är bara ett plus. Älskade H.

Likes

Comments

Handlade 4 buketter rosor 100kr så billigt. Utanför min hemstad Lund. H och jag är i Lund imon blir det påskmiddag med släkten och mannen L. Hoppas min L blir glad för 20 rosor. Jag hade blivit super glad. Nu ska jag bara köpa en vas som jag har hittat. Får hoppas den finns kvar.

Likes

Comments

Påsk pynt på torget.

Jag har gjort en ny tavla och blev väldigt nöjd. Sen när vi målat om i vardagsrummet så blir det vitt och silver👌🏻

Likes

Comments

Denna väska fick följa med mig hem idag efter att vi besökt en marknad. Shoppa även ett par sandaler till H..

H blev väldigt nöjd. Det gick bra med H på marknaden. Klart i slutet ville han inte sitta i vagnen men fick upp och gå i sina nya sandaler. Det går väldigt bra och ha med sig en 17 månaders bebis på sin resa. Han anpassar sig snabbt. Detta hotell är en barnvänligt hotell med så det är det bästa. Ett bra tips om man ska åka på semester med sin kids👍🏻 Arguineguin- seafront..

H blev 17 månader igår, grattar vi💕 Och bjuder på en bad bild.

​mums drink till mig...


Likes

Comments

​super fint har vi på gran Canaria. Här är vår utsikt från balkongen.

Likes

Comments

Nu är vi påväg till flygplatsen. Dimmigt är det och lite frost. Så skönt att komma till solen. H vaknade själv utan att vi drog upp honom så det är skönt. På radion nu spelar dom låten "en säng med rosor"...

Likes

Comments

Nu börjar man längta, imon blir det Gran Canaria nästa... Hoppas det går bra på flyget med H.

Ser ni stjärnorna i glaset, vill önska er alla en trevlig helg. Snart resa... Whoop whoop

Likes

Comments